Aktywne Wpisy
Duzy_Kotlet +444
Poznałem panią psycholog która ma 31 lat i jest po rozwodzie, bez dzieci. Jeszcze tak jebniętej kobiety w życiu nie poznałem ... Współczuję pacjentom.
#tinder
#tinder
Tumurochir +418
Kilka dni temu TV Republika donosiła o śmierci kolejnego żołnierza na granicy. No dziwnym trafem zapomnieli dodać, że żołnierz umarł w domu, z przyczyn naturalnych.
Później TV Republika doniosła o kolejnych żołnierzach rannych na granicy. Zapomnieli dopisać, że żołnierze zostali ranni, gdy próbowali zahamować przed żubrem, a ich auto się przewróciło.
Teraz dowiadujemy się o ataku na strażnika maczetą! Pierwsza myśl? Znowu imigrant zaatakował polskiego wojaka, #muremzamundurem, Tusk
Później TV Republika doniosła o kolejnych żołnierzach rannych na granicy. Zapomnieli dopisać, że żołnierze zostali ranni, gdy próbowali zahamować przed żubrem, a ich auto się przewróciło.
Teraz dowiadujemy się o ataku na strażnika maczetą! Pierwsza myśl? Znowu imigrant zaatakował polskiego wojaka, #muremzamundurem, Tusk
W tym 10 x 400 na przerwie 75 sekund.
Bardzo lekko mimo, że wczoraj zrobiłem po pracy BD 2,5h w 3. strefie, a dzisiaj od razu po pracy pojechałem na stadion i nie było się zupełnie jak zregenerować. Rozpędzam się do takich prędkości raz na rok, ale wystarczyły ledwo 4-5 treningów szybkościowych i nogi podają bardzo dobrze.
700 gramów węgli dziennie też robi swoje, można góry zdobywać XD
Miłego, #ruszdupe i #proszeniebycgrubym ᶘᵒᴥᵒᶅ
#sztafeta
Skrypt | Statystyki