Aktywne Wpisy
mk321 +5
Dobry_Gospodarz +263
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
[EU-PL] HCalory 12V 5-8KW Car Parking Heater w cenie 69.99$ (276.57 zł) | Najniższa cena: 59.99$
Link i kupon na moim Telegramie, stronie FB, grupie FB (więcej informacji na moim profilu) lub w prywatnej wiadomości
---------------
#chinskacebulakupony - Obserwuj tag, jeśli chcesz widzieć więcej takich promocji.
Chcesz być wołany do określonego produktu? Napisz w komentarzu przykładowo "@polu7 Chce być wołany do xiaomi mi band 6"
Wołam: @Cinex,
---------------
#chinskacebulapolska #chinskacebulaeuropa