@jozinzbazin_bozy: wow niema progu wejścia, gra prowadzi za rękę od samego początku samouczkami gw2 już jest bardziej skomplikowane i system eventów ff xiv zasypie Cię znacznikami i questami ale jak dla mnie wygrywa jako najlepsze aktualnie mmo
W żadnej z tych 3 gier nie masz p2w, każda ma dostępnego triala. (chociaż ten w wowie to najsłabszy ( ͡°͜ʖ͡°) )
@jozinzbazin_bozy dopiskiem XIV do finala się nie przejmuj, każdy final fantasy to inna gra I 14 to właśnie mmorpg, i no masz darmowy trial do 70lvl co daje spokojnie z 500h gry zanim postanowisz kupić sama gre
@jozinzbazin_bozy: Chcesz z abonamentem czy nie? GW2 nie ma abonamentu ale sa platne dodatki i baaardzo dlugi trial, FF14 ma abonament ale go nie kupuj ani starter edition bo trial tez jest dlugi (masz cala podstawke i dwa dodatki z 4 czy 5), ewentualnie ESO (trzeba kupic ale abonament jest opcjonalny) ale ta gra mio nie przypadla do gustu, moze New World tez trzeba kupic ale to tez troche kaszana.
@jozinzbazin_bozy: to nowa wersja starej gry. Każda postać zbalansowana dużo lepiej niż w poprzednich wersjach. Na zdjęciu 3 moje postacie tzn Wojownik i dwie amazonki. Lvl polega na zbieraniu mobkow 10/20 w kupę w zależności ile masz HP i ich ubijanie.
Ciekawostki: skille nie są przepisane na stałe do postaci także można SB je przerzucać/sprzedawać, system ulepszania składający się z wielu materiałów i od +4 do +12 (zmienia kolory ja
gw2 już jest bardziej skomplikowane i system eventów
ff xiv zasypie Cię znacznikami i questami ale jak dla mnie wygrywa jako najlepsze aktualnie mmo
W żadnej z tych 3 gier nie masz p2w, każda ma dostępnego triala. (chociaż ten w wowie to najsłabszy ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Strona http://www.thangglobal.com/
Discord oficjalny
Ciekawostki: skille nie są przepisane na stałe do postaci także można SB je przerzucać/sprzedawać, system ulepszania składający się z wielu materiałów i od +4 do +12 (zmienia kolory ja