Aktywne Wpisy

pss8888 +790
#biedronka #zakupy #gorzkiezale #takaprawda
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
źródło: temp_file3384769352359104044
Pobierz
Essapierds2007 +66
Śmieszne jest to, że ludzie są oburzeni, że chcą wprowadzić sprawdzanie prawa jazdy podczas tankowania, a tymczasem nie są oburzeni tym że za dynamiczne ruszenie spod świateł mogą trafić do więzienia.
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie

Samotnosc mnie juz dobija.. KAzdy dzien to walka, musisz walczyc, wyrywac sie depresji i marazmowi. ILe jeszcze butelek trucyzny by przestac czuc? ile lekow od szamana zeby zamaskowac moj bol. ZYcie samemu.. co to za zycie.. radosc najlepiej smakuje jak masz ja z kim celebrowac, dzielic. Wszystko to marnosc. serce krwawi.. Nigdy nie chcialem byc bogaty, slawny.. nigdy ne chcialem zony modelki, kariery aktora jak inni rowiesnicy. Ja chcialem byc zwykly, miec rodzine, kredyt, dom. Czuje jakbym rozpadal sie na atomy, powolutku, dzien po dniu. Atom po atomie jest wyrywany z mojego ciala.
Przykro się czyta.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora