Wpis z mikrobloga

#przegryw Na reddicie pisali anonom just zadawaj pytania, bro, a niżej jakiś gość właśnie korzysta z tej rady, to się z niego śmieją. Dlatego nigdy nawet nie miałem Tindera - ze swoim autyzmem bym skończył jako pośmiewisko tak samo, jak i ten gość z anonima. Albo ma się naturalną, neurotypową zdolność do charyzmatycznych i zabawnych dyskusji, albo lepiej sobie to odpuścić. Brutalne.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
Dobrze robisz. Większości redditorow i w ogóle tej strony po prostu nienawidzę za ich bezczelną arogancję i uważanie się za jakichś nadludzi mających w każdym temacie rację i też już tam nie wchodzę
  • Odpowiedz
@Rimbolo: Ja też nigdy tindera nie miałem. Po co, nikogo wartościowego i tak tam nie znajdziesz, a poczucie wybierania ludzi jak produktów na półkach w sklepie jest dla mnie odrażające. Its over i tyle, tinder dla przegrywa nie ma sensu. Bo tylko się jeszcze bardziej zrazi i ośmieszy. Nie ma co.
  • Odpowiedz
@Rimbolo: Nie wiem może ktoś przesadził i wyszło zabawnie czy coś, pewnie za drugim razem pójdzie mu lepiej a za piątym to już w ogóle. Ryzyko narażenia się na śmieszność nie wyklucza tego że była to dobra rada, lepiej się czasem narazić niż całkowicie odciąć się od ludzi i schować się przed światem.
  • Odpowiedz