Aktywne Wpisy
belfegorrrr +868
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +139
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
#iko #pkobp
Przepraszamy za brak odpowiedzi w terminie. Zalecamy aktualizację aplikacji na bieżąco. Prawidłowe funkcjonowanie aplikacji może mieć związek z innymi aktualizacjami na telefonie do prawidłowego działania.
@EkspertPKO: czyli jeżeli ktoś nie robi aktualizacji lub używa starego systemu to nie powinien korzystać z bankowości elektronicznej ponieważ naraża się na niebezpieczeństwo?
Zachęcamy do zapoznania się z informacjami na temat bezpiecznego bankowania: https://pkobp.pl/klient-indywidualny/aplikacja-iko-ipko/bezpieczenstwo
W przypadku wątpliwości zapraszamy do kontaktu z infolinią.
Wy odpowiadacie:
Czyli według tej odpowiedzi, można używać starego systemu, który nie ma aktualizacji, byleby miał antywirusa, tak?
Zalecamy korzystanie z najnowszej wersji aplikacji. Informacje o wymaganiach technicznych znajdziesz na stroniE: https://iko.pkobp.pl/wymagania-techniczne/
"Czy według powyżej wypowiedzi, można używać starego systemu który aktualizacji nie posiada jednak z antywirusem?"
Zalecamy systematyczną aktualizację zarówno aplikacji, jak i systemu operacyjnego telefonu.
@EkspertPKO: ok, a jak system nie ma aktualizacji?