A więc tak; Samochód nr 1 stoczył się z miejsca parkingowe i przywalił w samochód nr 2, po chwili nadjechało autko nr 3 i korzystając z okazji zaparkowało na miejscu po aucie nr 1.
Może właściciel jest na wykopie Mija już 40 min i auto dalej tak stoi tamując ruch, nie można go przepchnąć na miejsce gdzie stał bo czerwony się tam wpie*dolił xD
Ogólnie na osiedlu dzicz i bitwa o miejsce wyznaczone codziennie bo 2-3 w tygodniu przyjeżdża straż miejska i wali mandaty.xD
@Sudo_exit kiedyś były 3-4 lata temu, po 40 tyś ale wszystkie się sprzedały, teraz próbują odsprzedawać za 70 tysięcy xD Albo wynajmować za 500 zł/miesiąc
@Sudo_exit no mówię ci serio, bo mam tam mieszkanie 31 m^2 156 tyś zł kosztowało 4 lata temu do tego 30 tyś wykończenie, 190 wyszło około a teraz cena takiego mieszkania 340-370 tyś ludzie próbują odsprzedać i jest pełno chętnych, ja blady, to tylko mała kawalerka Sam mam już dość tego mieszkania i rzucam je na wynajem
@SzybkiBLN no mówię ci takie ceny, sam już chciałem wynająć sobie bo wracałem czasem z pracy po 23. i nie było już gdzie stanąć, 2 lata temu i to za 450 było, teraz to tak średnio 500 trzeba wyłożyć na tym zje*anym osiedlu Takie ceny nad morzem ( ͡º͜ʖ͡º)
Samochód nr 1 stoczył się z miejsca parkingowe i przywalił w samochód nr 2, po chwili nadjechało autko nr 3 i korzystając z okazji zaparkowało na miejscu po aucie nr 1.
Może właściciel jest na wykopie
Mija już 40 min i auto dalej tak stoi tamując ruch, nie można go przepchnąć na miejsce gdzie stał bo czerwony się tam wpie*dolił xD
Ogólnie na osiedlu dzicz i bitwa o miejsce wyznaczone codziennie bo 2-3 w tygodniu przyjeżdża straż miejska i wali mandaty.xD
#szczecin
Albo wynajmować za 500 zł/miesiąc
Sam mam już dość tego mieszkania i rzucam je na wynajem
@hankshmoody: ile #!$%@?? To w Warszawie za połowę ceny można wynająć miejsce w garażu
Takie ceny nad morzem ( ͡º ͜ʖ͡º)