Aktywne Wpisy
wazogrodowy +2
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Hellicon +14
W ogóle to jestem zażenowany postawą Mirków. Toruńska Zuzia odnalazła się po weekendzie, a tu brak memów i jazdy po temacie. Te wszystkie Mirabelki z tekstami 'nie wiesz, nie oceniaj, pewnie ufo ją porwało' zasługują na roast. O klasycznym 'rodzina prosi o niezadawanie pytań' to już nawet szkoda gadać.
A jeszcze wcześniej, taka wesz musiał sobie omamić Mariolkę, bo 15latka nie trzymała psychicznie gardy na ataki bielszczaka. Z czasem przesiąkła i stała się taka jak on sam.
@NicolasLatifi:
@NicolasLatifi No właśnie nikt tam o niczym nie pomyśli, bo nie bez powodu są debilami którzy chodzą na smyczy nietypowego małżeństwa z południa. Deficyty intelektualne nie pozwalają na własne przemyślenia względem własnego
Kacperek jest albo skrajnym kretynem, że tyle czasu dawał sie robic w wała i "jo nic nie wiedzioł". Albo doskonale sobie zdawał sprawe co sie odpier... i fakturki sobie wesoło wystawiał wraz z pisemkami zeby miec czystą dupę. Nomen omen. Teraz jak smród sie roznosi to wali wszystko na te glizdy.
W obu przypadkach- gardze. I w życiu nie powinien wykonywac zawodu. Bo nie chce by gdy
Z czym sie nie zgadzam, to z tezą, że pies arona lub on sam jest w stanie zauważyć, że wszystko prędzej niż później będzie na jego odpowiedzialność zrzucane.
I tu jak glosi stare przysłowie głupi ma szczęście. Ponieważ są dowody na to, że był tam mniej niż pachołkiem. Więc tlumaczenia, ze "ojejku jej" pies