Aktywne Wpisy
mirko_anonim +120
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
NiemrawySasiad +106
- grabienie liści,
- tynkowanie,
- malowanie,
- układanie kostki brukowej
#famemma
Czyli gdybyście np. pracowali w firmie na dziale IT, a pracodawca kazałby Wam zamiatać liście, bo "akat nie ma pracy", to byście to robili? Fajnie.
Masz max 15 lat i pewnie nigdy nie pracowałeś, albo pracujesz w januszexie na magazynie XDD Innej opcji nie widzę.
Komentarz usunięty przez moderatora
Zapomniałem, że jak ktoś ma natana w awatarze to z góry trzeba go traktować jak idiotę. Masz rację, rób wszystko co Ci Pan Janusz powie.
"XDDDDDDD"
Poczytałem Twoje wysrywy na tagu. Ale musisz mieć smutne życie, że w każdym komentarzu próbujesz być fajny, ale Ci nie wychodzi. Pracy to Ty na oczy nie widziałeś. Typowy sfrustrowany nastolatek. Pozdro