Wpis z mikrobloga

@Papileo: nie wiadomo ile płacą na miesiąc, ale jeśli siedziały 2 miesiące na dupie, dostawały hajs to dobrze? Jeśli źle, to się zwolnić trzeba i nie płakać
  • Odpowiedz
@BlOoW: faktycznie stała się im straszna krzywda i upokorzenie bo musiały pograbić w przerwie od nagrywek liście pewnie za pare tysięcy miesięcznie hahaha
  • Odpowiedz
@Papileo a co ty myślisz, że praca na planie filmowym nie polega też na sprzątaniu samego planu? Myślisz, że podaje się kawę panu Boxdelowi i trzyma lampę xD?
  • Odpowiedz
@Papileo: Jakby mi dali w Firme IT do wyboru grabienie przez 2 miechy liści zamiast roboty po 10 godzin za taką samą kase to nie wiem nad czym się zastanawiać.
  • Odpowiedz
  • 0
@BlOoW:

Zapomniałem, że jak ktoś ma natana w awatarze to z góry trzeba go traktować jak idiotę. Masz rację, rób wszystko co Ci Pan Janusz powie.
  • Odpowiedz
@Papileo to chyba ty nigdy nie pracowałeś i w życiu nie miałeś w ręku umowy o pracę. Możesz być zatrudniony jako specjalista od oświetlenia ale w umowie będzie info, że mogą cie również zagonić do prac porządkowych i musisz iść to robić bo inaczej dyscyplinarka.
  • Odpowiedz
@Papileo: chłopie ty swoją siostrę wstawiles na profilowe, więc nie dyskutuj. Co do reszty to tylko świadczy jakim jesteś pół mózgiem, który nie potrafi czytać. Przeanalizuj co napisałem, a później grzecznie przeproś i się nie upokarzaj.

"XDDDDDDD"
  • Odpowiedz
  • 0
@BlOoW:

Poczytałem Twoje wysrywy na tagu. Ale musisz mieć smutne życie, że w każdym komentarzu próbujesz być fajny, ale Ci nie wychodzi. Pracy to Ty na oczy nie widziałeś. Typowy sfrustrowany nastolatek. Pozdro
  • Odpowiedz