Wpis z mikrobloga

• 22
@iloneczka_195: ja w wielu kwestiach też. Wypunktował Luizę pięknie. To w jaki sposób to robił było SKANDALICZNE i aż brak słów na to, ale niestety miał dużo racji.
Czego nie można Bartkowi zarzucić to faktu, że gra w tę grę swietnie, odrobił lekcje z innych edycji, wie na czym to polega i myśli o tym co może się wydarzyć.
Tylko nie bierze pod uwagę faktu, że nawet jak dojdzie do
  • Odpowiedz
@iloneczka_195: on jest wręcz przekonany, że wszyscy faceci go tam lubią, ale z dziewczynami już gorzej :D chociaż jak on to twierdził, że jak Luiza do niego nie podejdzie to i tak będzie inna xD
  • Odpowiedz
  • 0
@ika_ jak każda laska jak wchodzi do hotelu to mówi że on jej się podoba to co ma myśleć.. aż mnie wzdryga. Co ich tak do niego ciągnie? Może jakimiś feromonami się psika?
  • Odpowiedz
@iloneczka_195: tam po prostu nie ma fajnego z wyglądu uczestnika. Jest Michał, ale on jest stosunkowo niski, więc myślę że w tym jest problem.
Dlatego szkoda, że nie ma Antka. Był dużym zagrożeniem dla Bartka. Liczę, że wejdzie jakiś fajny facet i temu toksykowi z wściekłości aż piana z pyska poleci xD
  • Odpowiedz
  • 1
@ika_ ja na Antka też patrzeć już nie mogłam. Już nawet nie chodzi o wygląd ale on z kolei byl mega nudny i siedział i zamulał. Liczę że wejdzie jakaś petarda i zmiażdży bartka
  • Odpowiedz