Wpis z mikrobloga

@meltdown: ja dalej korzystam z tego wyjścia, stara klawa nie do #!$%@? i myszka na kablu, bo zawsze bezprzewodowe rozładowywały się w najmniej odpowiednim momenie, oczywiście zapasowe aku, były zawsze naładowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@meltdown jestem podatna na nostalgię a twój obrazek wywołał mi w głowie totalny odlot i podróż wstecz, nie wiedziałam że w ogóle pamiętam takie rzeczy, żadna komórka mojego ciała nie pamięta już tego świata, ale nie da się zaprzeczyć że byłam tam, pamiętam to
KingaM - @meltdown jestem podatna na nostalgię a twój obrazek wywołał mi w głowie tot...

źródło: v1ogtkpatsz71

Pobierz
  • Odpowiedz
@Nied: segregator mam do dzisiaj (zawartość co prawda poszła na makulaturę, ale sama oprawa wciąż u mnie dumnie stoi na półce, oczywiście już z bardziej przydatnymi rzeczami w środku)
  • Odpowiedz
@meltdown: Pamiętam jak się rozpłakałem bo nie umiałem podpiąć myszki i klawiatury, potem jeszcze robili takie dwukolorowe gniazda. Albo jak pani na informatyce kazała przynieść zadanie na dyskietce, a ja nie miałem stacji dyskietek. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Zadanie było z żółwiem co miał rysować choinkę. W Logomocji.
  • Odpowiedz