Wpis z mikrobloga

To co mnie najbardziej zaskoczyło w tym serialu to to, że ile tam mordeczek się przewinęło, których później widzieliśmy w filmach i serialach, a dziś są to gwiazdy, np. Mcavoy i Fassbender (którzy 10 lat później ponownie spotkali się w X menach). No i tak lecę z odcinkami i myślałem, że już nic mnie nie zdziwi, a tu jeb! Młodziutki Tom Hardy dupcy niemiecką niemkę proszę pana xd

#seriale #gimbynieznajo #film
Mega_Smieszek - To co mnie najbardziej zaskoczyło w tym serialu to to, że ile tam mor...

źródło: 7402986.3

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kompania Braci to nadserial.

@Tryggvason: większość wykopków tak pisze i w końcu włączyłem ten serial. Obejrzałem 3 odcinki i ten serial nie różni się niczym od większości amerykańskich filmów wojennych z lat 2000. Generalnie nuda
  • Odpowiedz
@Szczuroskoczek_ No, ale czego ty oczekujesz więcej od takiego serialu, że tak cię to nudzi ? Są źli Nemcy czy tam Japończycy i dobrzy amerykanie, którzy w końcu wygrywają. Wiadomo, że te amerykańskie seriale wojenne są do siebie podobne, ale akurat Kompania Braci jakoś najbardziej mi leży ze względu na fabułę i z chęcią wracam raz w roku do tego serialu. Za młodu sporo grałem w Medal of Honor i miejscówki
  • Odpowiedz
@Szczuroskoczek_ Widocznie nie zauważasz tego co go wyróżnia spośród innych skoro jest tak zachwalany i nie bez powodu tak dobrze oceniany. Ty widzisz tylko strzelanie z karabinu do Niemca , a inni coś jeszcze. Ja nie widziałem innego tak dobrego serialu o 2 wojnie.
  • Odpowiedz