Wpis z mikrobloga

@NijuGMD to trzebabyło jej doradzić, żeby tego chłopaka kompnęła w dupę bo do siebie nie pasują, on nie jest jej wart itd. Ja tak się kiedyś pozbyłem "konkurencji" ( ͡º ͜ʖ͡º) Tylko co z tego? Laska zamiast rzucić się w moje ramiona znalazła sobie szybko innego chłopaka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
skąd masz koleżanke

@ikimrdbeietocytynal: poznaliśmy się na gg jakieś 5 lat temu, gdy jeszcze nie było filtrów na profilowe xD

to trzebabyło jej doradzić, żeby tego chłopaka kompnęła w dupę bo do siebie nie pasują, on nie jest jej wart itd.

@JackDaniels: imo to też robienie z siebie ramienia do wypłakiwania a nie atrakcyjnego mężczyzny
  • Odpowiedz
@NijuGMD narzekałeś na pomaganie "konkurencji" to zaproponowałem coś całkiem przeciwnego. Najprościej oczywiście olać Karynę całkiem, ale to po co jej w ogóle cokolwiek odpisywałeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@NijuGMD: a ona wie że Ci się podoba? Jeśli tak to tak po pierwsze nie powinieneś być jej pocieszycielem, a po drugie to nie jest koleżeństwo tylko friendzone więc w ogóle powinieneś sie zastanowić czy chcesz się z nią "kolegowac"
  • Odpowiedz
  • 0
a ona wie że Ci się podoba?

@Erikaa: dobrze o tym wie

więc w ogóle powinieneś sie zastanowić czy chcesz się z nią "kolegowac"

@Erikaa: gadamy może raz w tygodniu przez kilka minut więc wiele nie tracę xD kiedyś gadaliśmy dużo ale to dawno temu
  • Odpowiedz