Aktywne Wpisy
Nie mieści mi się w głowie, że nikt nie widzi jakie to jest obrzydliwe, że te wszystkie stare, zapijaczone wieprze i tępe, leniwe lochy z wiejskiej i inne knury mają po 10 mieszkań i robią wszystko, żeby swoją obrzydliwą, chciwą, starą, zapijaczoną doopę jeszcze bardziej rozpasać, a wszystko za cenę upadku tego kraju. Doszli do wniosku, że na młodych można już totalnie i ostatecznie położyć lagę.
Jak można nie mieć wstydu, żeby być takim obleśnym, tchórzliwym knurem?
Młodzi z----------ą przez zasmogowane miasto z januszexów i dziadowskich korpo, przebodźcowani, wypompowani do biedry po zakupy, wracają w------i do jakiegoś mikrokurnika i wstają rano, żeby tyrać tylko na ratkę na jakiś gówniany, przewartościowany kloc z betonu.
No,
Jak można nie mieć wstydu, żeby być takim obleśnym, tchórzliwym knurem?
Młodzi z----------ą przez zasmogowane miasto z januszexów i dziadowskich korpo, przebodźcowani, wypompowani do biedry po zakupy, wracają w------i do jakiegoś mikrokurnika i wstają rano, żeby tyrać tylko na ratkę na jakiś gówniany, przewartościowany kloc z betonu.
No,
Montuję klamki do drzwi, ale ciężko mi wkręcać wkręty, bo klamka mi zasłania, czy elastyczny uchwyt do bitów do wkrętarki się nada, czy są jakieś inne sposoby, żeby to wkręcić bez problemu? Z lewej strony jest git, bo nic nie zasłania, ale z prawej to katorga
#remont #remontujzwykopem #mieszkanie
#remont #remontujzwykopem #mieszkanie
#gdansk
Sondaz rzepy daje jej 50,7%.
Wspaniały sukces gdańskiej władzy biorąc pod uwagę, że w poprzednich wyborach wygrała w pierwszej turze zgarniając nieco ponad 80% poparcia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)