Aktywne Wpisy
kowalesko +78
#gothic Ludzie zawsze gadają
lossless 0
Mirki mam taki mały problem ale bardziej natury czysto ludzkiej. Otóż dostałem kilka dni temu nowy PR do swojego projektu open source, ale raczej będę zmuszony go odrzucić no bo tak:
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
Jeszcze do niedawna Feel Necessary sprzedawał "mentoringi" po 5-6 koła.
Teraz to już 8 koła ale nie na cały cykl hossy tylko na "sezon" czyli ok pół roku xD
Wróciły przy okazji farmazony jak to pieniadz fiducjarny traci wartosć nieustannie a Bitcoin jej nie traci XD, że lepiej przechowuje wartosć... XD
No przehooj gościu.
18 k pln od 1 fana rocznie, sprzeda 20 000 "mentoringów" co da mu 320 mln zł dochodu xD
Nawet jak by miałsprzedać tylko 2000 co zrobi bez problemu, to ma 32 mln zł dochodu.
Przy 5000 kompletach daje mu to 80 mln
I te jego PRAWDZIWE WIADOMOŚCI i robienie z siebie wszystkowiedzącego, dawanie porad zyciowych xD
Zwykły hazardzista któremu weszłe i który w pore odszedł od stołu.
Którego całą analiza opiera się na przykładaniu linijki do wykresu i liczeniu DNI do odbicia czy załamania, jak to było w poprzednich cyklach. xD
A frajerzy płacą za tę mowę trawe.
Daj linka do tego kursu.
Napiszę do niego czy da mi zniżkę.
Teraz ma problemy z kręgosłupem bo obsesyjnie czyta o rynku i siedzi przy kompie po naście
@czerrwiec: Jeszcze moment i znowu zacznie p-------ć jak to on robiłkariere w uk jebiąć w magazynie a potem będac tam brygadzista, jak to dorabiał się siana na kawalerki xd gdy jego znajomi studiowali.
Jak to wg niego nauka i studia nie mają sensu bo nic nie
Miał gościu juz od listopada nie sprzedawać kursów ale jak zobacyzł jak wybiło notowania po wejściu
Taka inflacja, że trzeba było cenę szkolenia o 30% podnieść. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wuwuzela1: a ma jaja by chociaż milion włożyć i TRZYMAĆ w krypto? :P
Feel Necessary
PHARMAzon21
Farmazoniarz44
Bażancik
BubA MitteL