Aktywne Wpisy
Arbuzlele +351
MaxwellStB +31
Czytając wykop mam wrażenie że jestem jedyną osobą ciesząca sie z kredytu 0% xD mam w dupie ceny kurników od developerów, potrzebuję hipoteki na dokończenie budowy. Mam stan surowy zamknięty, przy takich dopłatach mogę wziąć na wykonczenie pod klucz z bardzo atrakcyjna rata
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Ostatnio sobie policzyłam, że pms plus okres zajmują mi jakieś dwa, trzy tygodnie w cyklu... Załóżmy, że licząc te najcięższe pierwsze trzy dni, kiedy się krew leje, boli brzuch i nogi i jest sie na maksa zmeczonym #!$%@?, oraz powiedzny jakos ze cztery dni pmsu, kiedy jest sie najbardziej #!$%@? i glodnym, to daje powiedzmy ze z tydzien totalnego wykluczenia z zycia spolecznego i ekonomicznego, to w calym zyciu kobiety, zakladajac ze dozyje menopauzy, daje ponad 9 lat.
Coś jak z tym, że baby wykonują "nieodpłatną" pracę sprzątając w domach/mieszkaniach, a wiadomo, że chłop się byczy przez
A no i jeszcze dochodzi fakt, że nie mają współczucia i wyrozumienia dla męskich słabości.
Deal życia.
Pokazuję jaka jest rzeczywistość. To co aktualnie robią baby. Wymagać, ale dać od siebie to za dużo.
Ach, czyli jednak potrzebujecie kobiet do czegoś? Szalenie płytka ocena sytuacji, ale już nie chce mi się próbować wlewać w pełne naczynie.
Ach, czyli mężczyźni żyją dłużej, bo więcej przebywają z roszczeniowym pasożytem...? Make
Już ci pisałem wyżej, smutni, nieszczęśliwi ludzie żyją krócej. Obie płcie sterowane są hormonami.
Sama na pewno widzisz, że samotne stare baby są zdziczałe, podobnie jak mężczyźni.