Aktywne Wpisy
lajsta77 +79
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
ataeB +5
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
Człowiek-Zagadka : ile Rosja przygotowała czołgów i ogólnie pojazdów opancerzonych do wojny z NATO.
NATO & Ekspert: wiem, ale nie powiem
Człowiek-Zagadka : ile ogólnie różnego typu jednostek wojskowych Rosji będzie brać udział w ataku na NATO.
Człowiek-Zagadka :, przy którym kraju NATO wojska Rosyjskie się gromadzą w sile mogącej wskazywać, że będzie atak.
NATO: z naszych obserwacji to przy żadnym.
Człowiek-Zagadka : skoro ma być wojna to, dlaczego nie zwiększycie produkcji uzbrojenia.
NATO: to nie jest aż tak pilne to trzeba na spokojnie.
Człowiek-Zagadka : może, by tak dać więcej wynagrodzenia dla żołnierzy, by zachęcić innych do wstąpienia w szeregi armii.
NATO: będziemy się starać zwiększyć liczebność wojska może o 1000 myślę, że tyle będzie ok.
Człowiek-Zagadka : czy wiecie, gdzie Rosja ukrywa żołnierzy, którzy będą brać udział w ataku na NATO.
Człowiek-Zagadka : jak dużo zgromadziła Rosja rakiet dalekiego zasięgu, by atakować NATO.
Człowiek-Zagadka : dlaczego nie dajecie Ukrainie odpowiedniego sprzętu, by ta mogła razić cele na terytorium Rosji, by osłabić ja bardziej, skoro i tak zaraz będzie wojna Rosja ma już zaraz nas atakować.
NATO: nie dajemy, by nie eskalować i by nie wybuchła wojna.
Człowiek-Zagadka : czyli Rosja nas zaatakuje tylko, kiedy NATO będzie jeszcze bardziej wspierać Ukrainę.
NATO & Ekspert: nie Rosja już zaraz będzie atakować trzeba szykować się do wojny.
Człowiek-Zagadka : czy państwa NATO będą się nawzajem bronić, kiedy Rosja zaatakuje.
NATO: nie to jest pakt obronny to trzeba na spokojnie może na początku pomoc humanitarna dla tego, kto będzie pierwszy zaatakowany.
Człowiek-Zagadka : czyli samo NATO nie zda swojego egzaminu i wiele państw będzie musiało się bronić tylko własnym wojskiem bez wsparcia militarnego sojuszu.
NATO: nie całe nato będzie od razu pomagać i będziemy walczyć wszyscy razem ramie w ramie całym potencjałem militarnym sojuszu.
Człowiek-Zagadka : czy wy w ogóle cos wiecie o wojskach Rosyjskich, ich liczbie, gdzie są, jaki sprzęt, ile dokładnie produkują, w jakich ilością i ile czasu nam zostało do wojny.
NATO & Ekspert: w sumie to nie, ale zaraz będzie wojna co do danych w Russia Today mówili, że tyle tego sprzętu, a tyle jeszcze innego sprzętu produkują.
Człowiek-Zagadka : czyli nie wiecie dokładnie jak duża jest produkcja w Rosji uzbrojenia, czy amunicji.
Człowiek-Zagadka : no dobra, a jaki kierunek ataku Rosyjskie wojsko obierze.
NATO & Ekspert: no pewnie Polska, chociaż w sumie może Finlandia nie wykluczone, że to będzie Estonia tak w sumie to pewnie zostaniemy zniszczycie atomem.
Człowiek-Zagadka : czyli mamy małe szanse na wygrana.
NATO: nie na pewno wygramy Moskwa w 3 dni zdobyta będzie.
Człowiek-Zagadka : a co z USA, czy pomogą nam.
NATO: USA będzie nas bronić
Człowiek-Zagadka : czy USA zwiększy liczbę żołnierzy i sprzętu wojskowego w EU.
NATO: nie EU ma sobie same radzić USA zaraz wychodzi z EU i całego NATO.
Człowiek-Zagadka : dlaczego wy co chwilę zaprzeczacie sami sobie.
NATO & Ekspert: więcej pytań nie przyjmujemy dzisiaj.
Człowiek-Zagadka : to jeszcze na szybko pytanie do eksperta skąd wiesz, jakimi zasobami dysponuje Rosja, bo, jak widać, co chwilę podajesz liczby itp. przewidujesz kierunek ataku wiesz dokładnie co produkuje całe NATO nawet wiesz to czego samo NATO nigdzie nie udostępnia.
Ekspert: panie ja tu tylko książki przyszedłem zareklamować może pan weźmie jedna tanio sprzedam bo zaraz wojna.
To tak tylko dla jaj nie bieżcie tego na poważnie :).