Aktywne Wpisy
grzesiecki +191
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
Żyjemy w blisko 40 milionowym kraju, gdzie nawet nie ma polityka z jakiejkolwiek partii, który miałby poglądy po prostu "normalne".
Na szybko do głowy przyszło mi 15 punktów, które co najmniej 95 % z Nas uważa za normalne. Mimo tego, żadna partia nie ma takiego pakietu w swoim programie
1. Nielegalna imigracja NIE.
2. Kontrolowana imigracja tak, ale z wymaganiami jak nauka języka, test wiedzy podstawowej o Polsce, konieczność asymilacji i integracji oraz inne wymagania, które nie przychodzą mi teraz do głowy.
Na szybko do głowy przyszło mi 15 punktów, które co najmniej 95 % z Nas uważa za normalne. Mimo tego, żadna partia nie ma takiego pakietu w swoim programie
1. Nielegalna imigracja NIE.
2. Kontrolowana imigracja tak, ale z wymaganiami jak nauka języka, test wiedzy podstawowej o Polsce, konieczność asymilacji i integracji oraz inne wymagania, które nie przychodzą mi teraz do głowy.
Ryż z soczewicą na ostro.
Obiad typu: wygląd 1/10, smak 10/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GeDox: aktualnie mięso poszło u mnie w odstawkę.
W garnku podsmażyłem cebulę, później dodałem czosnek i łyżkę pasty #!$%@?.
Wrzuciłem 300g soczewicy i wlałem około 700 ml bulionu warzywnego. Dorzuciłem 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego, puszkę pomidorów i gotowałem jakieś 20-25 minut. Na koniec wlałem jeszcze puszkę mleka kokosowego (400ml) i dorzuciłem 3 łyżeczki pasty curry. Z przypraw to sól, pieprz i papryka wędzona.
Pasta #!$%@? i curry są opcjonalne, ja po prostu lubię to dodaję ale można
@lord_xenu: Następnym razem przed zjedzeniem wyślę ci fotkę i zapytam czy mogę tak zjeść.
XD
@potatowitheyes: powodzenia wieczorem i rano jutro ;)