Wpis z mikrobloga

@EnderWiggin:
W garnku podsmażyłem cebulę, później dodałem czosnek i łyżkę pasty #!$%@?.
Wrzuciłem 300g soczewicy i wlałem około 700 ml bulionu warzywnego. Dorzuciłem 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego, puszkę pomidorów i gotowałem jakieś 20-25 minut. Na koniec wlałem jeszcze puszkę mleka kokosowego (400ml) i dorzuciłem 3 łyżeczki pasty curry. Z przypraw to sól, pieprz i papryka wędzona.
Pasta #!$%@? i curry są opcjonalne, ja po prostu lubię to dodaję ale można
  • Odpowiedz
jak robisz takie jedzenie to użyj odpowiedniego naczynia a nie taka sraka. Nie dość że wygląda strasznie to jeszcze jeść gorzej. Ja #!$%@?


@lord_xenu: Następnym razem przed zjedzeniem wyślę ci fotkę i zapytam czy mogę tak zjeść.
XD
  • Odpowiedz
@potatowitheyes w smaku całkiem spoko, ja lubię tam dorzucić trochę kminu rzymskiego (kumin) i czerwonej papryki, polecam. Jednak największy minus to potworne wiatry po konsumpcji, pewnie przez #!$%@? ilości błonnika. Ostatecznie daję 5/10
  • Odpowiedz