Aktywne Wpisy
jegertilbake +742
Po tym jak sie zrobil hype na frytkownice beztluszczowe do ktorych bylem sceptycznie nastawiony stwierdzilem, ze jednak dokonam zakupu, bo nadarzyla sie dobra okazja kupic Ninja AF400 wiec raczej gorna polka jesli chodzi o tego typu sprzet.
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
lepaq +980
Eureka!
Obejrzałem chłopa z internetów który kazał robić steka na termometr a nie na oko.
Poleciałem do biedronki a może Lidla nie pamiętam i kupiłem kawałek najpodlejszego mięsa. #!$%@?łem sondę termometru w środek wrzuciłem na nieduży ogień i obracałem co minute aż do 49 stopni.
#!$%@? pierwszy raz w domu zjadłem miękki fajny stek a nie zelówe.
Czuje dobrze.
Kolor zdjęcia nie odzwierciedla rzeczywistego koloru mięsa.
To za rzadko przewracałeś ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Jeszcze się poprawię
Nie piszę dla złośliwości tylko jako porada.
Z tego co pan z YT mówił to patelnia/olej ma nie dymić wspomniał o 180 stopniach.