Aktywne Wpisy

iErdo +1722
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej gałązce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
źródło: 20240428_092412
Pobierz
ArnoldZboczek +232
Nadeszła majówka, ruszam w trasę, u mnie kamerka przod-tyl gotowa. Ciekawe ilu debili do zgłoszenia nagra się w tym roku, bo w ubiegłym skuteczność zgłoszeń 100%. Szerokiej drogi i nie wahajcie się zgłaszać nagranych idiotów, bo wbrew opinii na wypok, o ile zgłoszenie na #stopagresjidrogowej jest zrobione prawidłowo, skuteczność #policja jest bardzo wysoka w karaniu drogowych poganiaczy i szeryfów.
#polskiedrogi #drogi
#polskiedrogi #drogi
źródło: 1Kc7Ck3bMaNXNGHE
Pobierz![Pierwszy kolorowy komputer graficzny - program SONDA [1980 rok]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/5172b562ee973903d6017c6b8e02073a04c0f3477795aabcf64b00b148d44b8f,q70.jpg)

Zepsuł mi się pilot do bramy garażowej. Wydaje mi się że zepsuł się element odpowiadający za wysyłanie sygnału do bramy, ponieważ wymieniłem baterie i dioda świeci się po naciśnięciu przycisku. Czy jest jakaś możliwość wymiany/naprawy tego elementu (wstawiam zdjęcie pilota)? Fajnie jakby dało radę naprawić bo spółdzielnia woła 180zl za nowy pilot. Napisałbym na elektrodzie ale wiadomo że zostałbym pewnie od razu tam zbanowany za powielanie tematu.
#elektronika #kiciochpyta #diy #wroclaw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@pidzej11 Jesli jednak jet to IR to poswiec dioda IR w telefon w trybie robienia zdjec. Mogla pasc dioda. Jak nie padla to powinienes zauwazyc fioletowa poswiate.
takie piloty mają kod zmienny dlatego trzeba go zakodować w centrali
wygląda to na pilot 433MHz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@pidzej11: nie wiem czy komuś się będzie chciało grzebać za niższą cenę, ale na Jagodnie jest spoko ziomek od pilotów. Pilot do auta zrobił mi w uczciwej cenie, więc może i tutaj do 100 się zmieści