Wpis z mikrobloga

ej dobra jak to dziala; zaczynam od jutra jezdzic na glovo/pyszne i zastanawiam sie gdzie parkowac w poznaniu jak dostane jakies zamowienie do bloku XD, moge normalnie pod blokiem na minute/5 czy musze szukac miejsca na sile #glovo #pysznepl
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@megazord12: Myślę, że w tej robocie jak nie parkujesz na bezczela to długo nie pociągniesz.

Swoją drogą, u mnie jakoś jest tak, że ci kurierzy i dostawcy często zastawiają czy nawet blokują drogę lub miejsce, ale oni są na dosłownie 2-3 minuty i nie rozwalają zieleni lub krawężników - nikt w sumie z sąsiadów nie ma z tym żadnego problemu, dopóki faktycznie nie znajdzie się ancymon, co tak zaparkuje na
  • Odpowiedz
@megazord12 ja dzisiaj jechalem kontrapasem rowerem nie w tym kierunku co powinienem i policja wyjeżdżała akurat na skrzyżowaniu. Widząc plecak glovo prawdopodobnie nie zatrzymali bo rozumieją ze żarcie by zimne dojechało. Albo też widzieli że przejeżdżam po pasach rowerem gdzie nie ma drogi rowerowej i nie zatrzymali. Ogólnie często kasuje ciągle linie, jeżdżę pod prąd lub po chodnikach gdzie nei ma drogi rowerowej. Ofc robię to wszystko z głową nie narażając
  • Odpowiedz
@megazord12 słuchaj to ci powiem tak. Odezwij się do ambasadora glovo w Poznaniu i ogarnij se magnesy na auto. Ja jestem z Bydgoszczy i tutaj w miarę zrozumienie jest jak stoi auto z magnesem glovo np na płatnym parkingu bez biletu to nie dają mandatu. Nie mówię o miejscach co wszystko jest w pełni zautomatyzowane tylko. O takich co chodzą piesi kontrolerzy i sprawdzają. Niestety nie mam kontaktu do twojego ambasadora.
  • Odpowiedz