Aktywne Wpisy
Baba_Yagi +377
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Megasuper +12
Właśnie sobie siedzę w restauracji i Ukraince siedzący obok zamówili sobie ośmiornice. No niezle jaja. Biedni imigranci wojenni xD Wyjurwic to na front #ukraina
#polskiedrogi #bekaztransa #prawojazdy #zamosc
@MientkiWafel: Wg. policji z Zamościa i paru wykopków winny oczywiście jest niebieski, ponieważ powinien stać przed pasami dla pieszych aż nikogo nie będzie w pobliżu ;)
Zero pola do obrony dla tirowca
Komentarz usunięty przez autora
Fajna kropka. :-)
Przy których trajektoriach jadącego z drogi z pierwszeństem (czerwony, zielony, żółty, różowy) jest wina niebieskiego (jadącego z podporządkowanej)...
Nie żebym pisał do ciebie, ale inaczej nie ma jak zostawić komentarza, a łatwiej jest kliknać odpowiedz niż kopiować nick ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@hellfirehe: A to jest dobre pytanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
spoko, nie wysilaj się już tam z wołaniem mnie,
Tak, zaorałem cię, choć już nie pamiętam w którym temacie, bo nie kolekcjonuję pokemonów (poza czarną listą).
Nie martw się, jeszcze wiele razy będzie cię wyśmiewał jak napiszesz głupoty, czyli dość często ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ja bym pojechal jak nizej. w koncu to nie ma znaczenia czy jade prawidlowo czy nie. wszyscy maja mi ustapic. tak na wykopie pisali