Wpis z mikrobloga

@wykopanywykopek Bartek jednak wzbudza trochę więcej mojej sympatii. Ma jakieś pozytywne momenty, a jego #!$%@? zachowania wynikają z poczucia odrzucenia (z którym nie umie sobie dojrzale poradzić). Antek mam wrażenie buc na pełnej, jego teksty są tragiczne. Ma problem z facetami, którzy są mili dla kobiet i prezentują sobą cos więcej niż mięśnie. Mam nadzieję, że szybko poleci, bo sporo lasek już do siebie zraził. W sumie jak teraz pomyślę, to przypomniał
@Szuruburu102: @alicemeow Tylko, że Dareczek mówił o tym, ale przy tym był miły dla dziewczyn. A Antek to taki prostak, tak jak mówicie, nie jest w stanie zaakceptować, że dziewczyny nie patrzą tylko na mięśnie. Jeszcze ten jego tekst, jak wszedł nowy "no to jestem w domu" pewnie myśli, że nie jest dla niego zagrożeniem, oby się na tym wniosku przejechał
@agahej ja to zrozumiałem tak, że bał się, że wchodzi facet. A to on powiedział Natalii że chce ją zmienić. Wiec to jednak ona ma pierwszą możliwość odpulenia go. A że wszedł wg niego ktoś nieatrakcyjny, to Nati nie wymieni go na niego. Więc wg jego rozumowania jest bezpieczny czyt. W domu.