Aktywne Wpisy

Madziol127 +84
Smutne, że taki wpis wprowadzający w błąd ma tyle polubień... Zawsze krytykuje polskiego tenisistę jak zachowuje się źle. Takie wpisy i ich popularność sprawia, że coraz mnie mam ochotę tu być. Nawet po ostatnim turnieju w Dubaju te portale typu: interia cytowały mój wpis z filmem z Twiterra, bo inne konta/dziennikarze przemilczały sprawę z dramą. Zawsze mam swoje zdanie i jak ktoś robi coś źle to potrafię to nazwać.
Ta tendencja atakowania
Ta tendencja atakowania

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-15 111903
Pobierz
Dawul +144
Kiedy ty będziesz uciekał na froncie przed dronami bojowymi on będzie się pakował do Rumunii aż będzie huczało.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

#polityka
źródło: fgvhbj
Pobierzźródło: czarzasty
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
wasza ignorancja mnie dobija, panowie, wyjdźcie czasami ze swojej bańki informacyjnej; partia lewica nie jest idealną opcją dla ludzi o lewicowych poglądach, ale jest jedyną mainstreamową opcją okołolewicową - to chyba oczywiste, że zgarniają głosy od osób, które nie mają żadnej alternatywy
w kontekście wiarygodności, każda partia w sejmie ma podobną, wiara w tuska, hołownie, biedronia czy mentzena to upośledzenie tej samej skali
wam wszystko trzeba
Ja ich nie popieram, ale czasem coś mądrego tam
a własnemu psu pewnie wieprzowinę dasz bo cennisz go bardziej od człowieka bambinisto xDDDD
@wstanczyk Dziś nie ma merytoryki, raz zszedłem na wasz poziom, nie popłacz się tylko.
@Aokx: tak, strona startowa ustawiona na nczas.com