Wpis z mikrobloga

@FANZ0UN no nie mów, że dzisiaj to zrobiłeś. Był taki wiatr, że ja nawet planowych 50 km nie dokończyłem i zrobiłem skrót przed Oleśnicą, by szybciutko na pociąg wrócić ()
  • Odpowiedz
  • 3
@kaczoor: Tak dzisiaj, ale masz racje, miejscami wiatr mocno wiał i nie jechało się przyjemnie. Niemniej jednak sprawdzam sobie zawsze headwinda wczesniej i pokazywal ze bedzie srednio trudno, a zdarzylo mi sie robic 100km+ z difficult 4.8/5 i to byl hardcore. Dzisiaj "tylko" 2.3/5 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
FANZ0UN - @kaczoor: Tak dzisiaj, ale masz racje, miejscami wiatr mocno wiał i nie jec...

źródło: Screenshot 2024-03-10 at 17.07.41

Pobierz
  • Odpowiedz
@FANZ0UN fajne! A mogę tam wgrać trasę gpx/komoot, by sprawdzić dane wiatru przed jazdą? Bo z tego co widzę, to zaciąga dane ze stravy, ale tam są już ukończone trasy
  • Odpowiedz
  • 1
@kaczoor: Ja mam trasy zapisane na stravie, wiec po prostu wchodze w ta apke, nastepnie "Routes", wybieram trase, wybieram date i godzine kiedy chce jechac i mam informacje. Oczywiscie im blizej do jazdy tym bardziej prawdopobna predykcja pogody i wiatru

Moze po prostu sprobuj dodac trase do stravy i ona sie tam pojawi.
  • Odpowiedz
  • 1
@kaczoor: Ciezko mi powiedziec, bo ja mam od dawna subskrypcje i nawet nie pamietam co ona daje dokladnie, poza mozliwoscia dokladniego planowania tras.
  • Odpowiedz