Wpis z mikrobloga

#!$%@?, znowu się zablokowałem w śnie. Chyba z 7 razy w śnie się sztucznie budziłem I tak w kółko. To już chyba wolę paraliże senne.
  • 24
  • Odpowiedz
@essla: mi się wczoraj śnił motyw z "From", ale bez potworów (tzn jakieś były pod koniec snu), chciałem zacząć na Mirko opisywać moje sny i porównać czy mircy mają równie #!$%@? ale trochę zenaduwa
  • Odpowiedz
@essla: tak jest. Tylko w moim śnie nie było potworów, tylko niemożliwość wyjścia z osady aż jakiś Knap nie odkrył zabudowań, których nie widział nikt wcześniej. Dalej to już psychodela. I potem doszły diaboly.
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@Returned:

W sumie zazdroszcze, bo ja mam same przyziemne sny xD a na odstawce z cugu, to już w ogóle #!$%@? przyziemne przyziemne xF
  • Odpowiedz
@KladzSie: o #!$%@?, pierwszy taki całkowicie świadomy to myślałem, że ostatnia prosta xD później już wiedziałem ocb i nazwałbym to najwyżej dyskomfortem. Teraz nawet nie wiem czy jeszcze je mam, bo nawet jeśli, to przechodzę na lajcie w stan uśpienia i się pewnie zapomina stan paraliżowy.
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@Returned:

Jak dostawiam alkohol, to mam czasem po X snów w nocy po 20/30 minut snu. To potrafię mieć sen, że wchodzę na wykop, odpisuje komuś na email, a potem się obudzić xD tak nudne w #!$%@? te sny są że to szok.
  • Odpowiedz
@essla: kurde nie wiem czy zazdrościć czy nie, bo czasami mam tak #!$%@?, że się w nocy budzę, ale czasami też są trochę czadowe w tym #!$%@? xD ogarnę się i będę na świeżo w miarę spisywał co ciekawsze na Mirko, Ty też wrzucaj swoje. Raz, że te "dzienniki snów" ponoć pomagają przy osiągnięciu snu świadomego, a dwa - może się dowiemy kto z nas jest #!$%@? xD
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@Returned

Generalnie apka ma funkcję sprawdzania świadomości, że co jakiś czas dostajesz notyfikację typu "sprawdź czy śnisz". U mnie natomiast wajcha poszła w drugą stronę, że w śnie widzę że sprawdzam telefon i już wiem że śnie xD i się budzę. Także średni deal hah
  • Odpowiedz
@essla: za dużo czasu z elektroniką pewnie. Jak nad czymś długo siedzę, to też mi się śni. Też już na wykopie nawet w snach dyskutowałem, ale przeważnie to mi się śnią takie rzeczy, że w innych stuleciach by mnie prorokiem albo ińnym czarodziejem/czarnoksieznikiem nazywali xD
  • Odpowiedz