Aktywne Wpisy
Jestem programistą z 4 letnim doświadczeniem. Które auto z salonu? Wszystkie 1.5 benzyna 150 KM. Golf manual, reszta automat.
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Które?
- Golf 8 (120k PLN) 30.5% (71)
- A3 (140k PLN) 19.3% (45)
- A4 (160k PLN) 50.2% (117)
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
oni to kto kosmici komuniści czy pedały?
Tot o?
https://m.imdb.com/title/tt9813792/
O tyle dobrze, że nie trwa to jakoś długo, ale strasznie męczące jest.
W sumie zazdroszcze, bo ja mam same przyziemne sny xD a na odstawce z cugu, to już w ogóle #!$%@? przyziemne przyziemne xF
Jak dostawiam alkohol, to mam czasem po X snów w nocy po 20/30 minut snu. To potrafię mieć sen, że wchodzę na wykop, odpisuje komuś na email, a potem się obudzić xD tak nudne w #!$%@? te sny są że to szok.
A fajnie by było smoka jakiegoś #!$%@? czy coś
Ja zapisuje regularnie (jak nie pije), w apce Luci, taka apka do świadomego snu, ale traktuje ją jako sennik
Generalnie apka ma funkcję sprawdzania świadomości, że co jakiś czas dostajesz notyfikację typu "sprawdź czy śnisz". U mnie natomiast wajcha poszła w drugą stronę, że w śnie widzę że sprawdzam telefon i już wiem że śnie xD i się budzę. Także średni deal hah
Nie kontroluje w większości przypadków