pewnie rozpoznali frajera, który chwilę wcześniej rzucał cegłówką
@bluzgajacy: też myślałem o tym ale akurat dokonał tego rozpoznania niby policjant najbardziej oddalony z brzegu? Dlatego ta teoria jest mało wiarygodna i naciągana.
też myślałem o tym ale akurat dokonał tego rozpoznania niby policjant najbardziej oddalony z brzegu?
@dzidek_nowak: rozpoznania dokonał ktoś inny, on tylko "dokonał zatrzymania". Wcale bym się nie zdziwił jak nawet nie trzeba było go rozpoznawać tylko cały czas mieli go pod obserwacją i czekali na dogodny moment.
@dzidek_nowak typowe na protestach, policja zawsze odławia stojących pojedynczo. Dlatego nie wolno się oddalać od innych, zawsze być w grupie inaczej kończy się tak jak na obrazku
Facet albo musiał chwilę wcześniej przyjść z zadaniem zgarnięcia go, albo musiał dostać taki rozkaz na słuchawkę.
@framugabezdrzwi: tak było, nie zmyślasz. Gratki za pracę w odpowiednim dla Ciebie instytucie. To poniżej też pewnie kopany prosił się o to i w ten sposób się zatrzymuje podejrzanych xDDD
@dzidek_nowak: dziękuję, praca w IDzD zawsze była moją ambicją (。◕‿‿◕。) Jeśli serio uważasz, że szeregowy policjant tworzący formację od tak wyskakuje do przodu, bo kogoś rozpoznał to bordo masz nieprzypadkowo. A zastanawianie się czemu robi to ktoś z boku, a nie ze środka co rozbiłoby cały szyk, tylko to potwierdza.
@bluzgajacy: też myślałem o tym ale akurat dokonał tego rozpoznania niby policjant najbardziej oddalony z brzegu? Dlatego ta teoria jest mało wiarygodna i naciągana.
@dzidek_nowak: rozpoznania dokonał ktoś inny, on tylko "dokonał zatrzymania". Wcale bym się nie zdziwił jak nawet nie trzeba było go rozpoznawać tylko cały czas mieli go pod obserwacją i czekali na dogodny moment.
Dlatego nie wolno się oddalać od innych, zawsze być w grupie inaczej kończy się tak jak na obrazku
@framugabezdrzwi: gdzie można się o tym przekonać? Jest jakieś info czy to ze strony takmisiewydaje.pl ?
@framugabezdrzwi: tak było, nie zmyślasz. Gratki za pracę w odpowiednim dla Ciebie instytucie.
To poniżej też pewnie kopany prosił się o to i w ten sposób się zatrzymuje podejrzanych xDDD
Jeśli serio uważasz, że szeregowy policjant tworzący formację od tak wyskakuje do przodu, bo kogoś rozpoznał to bordo masz nieprzypadkowo. A zastanawianie się czemu robi to ktoś z boku, a nie ze środka co rozbiłoby cały szyk, tylko to potwierdza.