Aktywne Wpisy
monky +315
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Jest juz ktoś szczęśliwym (lub nie) posiadaczem Xiaomi S3? Może ktoś się podzielić swoją opinią, jakie wady, jakie zalety? Youtubom nie ufam tak jak Mirkom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#smartwatch
+ Bateria poki co trzyma 5 dni na wszystkich opcjach włączonych (wiec moze byc tylko lepiej).
+ Ekran jasny, responsywny, wyraźny
+ Tarcza lub ekran nie ma zadnych sladow uzytkowania, chociaz opaska
Powiadomienia spoko?
widać wiadomości z WhatsApp lub sms? kawałek tylko krótki czy przewija się?
Ekran dobry? o jasność mi chodzi w dzień i w nocy czy nie wali po gałach?
Dużo tarcz do wyboru?
No i najważniejsze, subiektywne odczucie, polecasz, jest to lepsze i praktyczniejsze niż miband?
Jasnosc dla mnie wporzadku, ale chyba jeszcze nie bylo takiego słońca. W nocy troche po galach wali ale mozesz sobie ustawic tryb nocny.
Tarcz sporo ale nie az tyle ile do MiBandow ale fajniejsze imo.