Aktywne Wpisy

WielkiNos +291
Polecam zobaczyć ten kwik kobiet 30+ na widok rolki pewnej położnej, która przedstawiła tylko poparte badaniami dane, że po 30 zmniejsza się płodność i wzrasta ryzyko wad płodu.
Nie ma tam nic o tym, że trzeba mieć dziecko przed 30 czy że w ogóle trzeba, to tylko czyste dane statystyczne z zakresu biologii, ale nie szkodzi. Kobiety i tak się musiały oburzyć, że je szkalujo, wyzywajo i represjonujo. Komedia.
#pieklokobiet
Nie ma tam nic o tym, że trzeba mieć dziecko przed 30 czy że w ogóle trzeba, to tylko czyste dane statystyczne z zakresu biologii, ale nie szkodzi. Kobiety i tak się musiały oburzyć, że je szkalujo, wyzywajo i represjonujo. Komedia.
#pieklokobiet

źródło: temp_file5990638734926950544
Pobierz
LZBNZ +107
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
#p0lka
#heheszki
#logikarozowychpaskow
źródło: p0lka
PobierzMęska część tego kraju to porażka. Nie dziwi mnie że kobiety dostają kałuży na widok byle południowego fagasa. Ja się dziwie że moja laska
@mmmmmmmmmmmmmm: Można się śmiać, ale generalnie taka jest prawda. Dziś przeciętna kobieta tak naprawdę niezależenie od wieku nosi mocny makijaż, ma zęby zrobione u dentysty za kilka tysięcy złotych, pomalowane włosy często przedłużona na przykład również, push-up w staniku lub implanty, push-up w rajstopach, legginsach lub jeansach nawet zwykłych które są szyte w ten sposób, wysokie buty
@niewiempoco: Nie powiedziałbym, wręcz przeciwnie zwłaszcza obecnie kiedy modę mamy obecnie jaką mamy. Dziś przeciętna młoda kobieta nosi przymałe legginsy na słownie które w USA były trendem 4 lata temu albo szerokie spodnie które mogłyby robić za skrzydła batmana często wyglądające jak po 2 latach klęczenia podczas pracy na budowie w jakimś rowie oraz za
źródło: zIGvhPkaNWJGgJBl1K9cNrZYeRENsT5r
Pobierz@Mamaboss No tak, takie są fakty. I stąd również wynika wzrastająca liczba singielek, bo kobiety chcą facetów na poziomie i atrakcyjnych a nie jakieś pomyje xD Więc naprawdę lepsze jest życie w pojedynkę niż użeranie się z p0lusem xD
@mmmmmmmmmmmmmm: no właśnie z tym umyciem jest różnie, bo polki to flejuchy bez podstawowej higieny.
@WyzwolonaPodrozniczka: no wiadomo, kot nie zdradzi jak chlop. No i 40stka to nowa 20stka, pamietajcie o tym