Ale trafiłem na ciekawą ofertę pracy. Dobra kasa, praca zdalna z adnotacja, że co jakiś czas trzeba odwiedzić klienta, który jest z mojego miasta rodzinnego, tak samo jak menadżer z którym (mam nadzieję) będę miał rozmowę. Myślę, że jeżeli dojdzie do rozmowy to mam szanse dostać te prace. Jeżeli jakimś cudem bym dostał te pracę, to z pośród osób, które zostawia tutaj jakiś ślad po sobie wylosuje jedna, której opłacę bliczkiem jedzonko do 50 zł (。◕‿‿◕。).
@Fanaticz wybacz ( ͡°ʖ̯͡°) @Cebulaa1 @Nikczemny_Spongostan to nie jest moja 1 praca, lepiej się nie nastawiać bo różnie może wyjść. Staram się kierować zasada: CV - rozmowa - zapominam o temacie
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
#pracbaza
@Cebulaa1 @Nikczemny_Spongostan to nie jest moja 1 praca, lepiej się nie nastawiać bo różnie może wyjść. Staram się kierować zasada: CV - rozmowa - zapominam o temacie