Aktywne Wpisy
bastek66 +51
Towarzysz_Sobaka +23
#raportzpanstwasrodka
Z Filipem jest ciekawa sytuacja. Z jednej strony jest na zwolnieniu lekarskim a chorobowe w UK ledwo starcza na jedzenie. Jest zdany tylko na siebie.
Z drugiej strony Muminy ciągle proszą się o kasę na tyle bezczelnie, że Filipowi puściły nerwy dając do zrozumienia, że nie będzie całe życie niewolnikiem.
Z Filipem jest ciekawa sytuacja. Z jednej strony jest na zwolnieniu lekarskim a chorobowe w UK ledwo starcza na jedzenie. Jest zdany tylko na siebie.
Z drugiej strony Muminy ciągle proszą się o kasę na tyle bezczelnie, że Filipowi puściły nerwy dając do zrozumienia, że nie będzie całe życie niewolnikiem.
Pierwsza promocja na Meta Quest 3 w oficjalnej dystrybucji, przecenie z 550euro na 450euro (około 1950zł).
https://www.meta.com/pl/quest/quest-3/
zamówiłem drugi raz, ciekawe które będą szybciej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Chilli_Heatwave: też się zastanawiałem nad 512, ale też myślę że dla zwykłego człowieka różnica w cenie chyba nie jest tego warta. Jest chyba tylko kilka gierek, które
@Chilli_Heatwave cena za dodatkowe gb jest nieadekwatnie droga do kosztu pamięci. Rozumiem, że taki jest model biznesowy, ale nie popieram go.
@atomic77 dobrze, że prawo UE pozwala na zwrot towaru przy zakupie przez neta. Czasami support zamiast kombinować ze zwrotem i wysyłką po prostu oddaje różnice.
Edit: dodam ciekawostkę - patrząc po reddicie (r/OculusQuest) promocja
@Andr3v: O cholera, rzeczywiście, na dole strony można zmienić region na inne państwa i tamci mają drożej (✌ ゚ ∀ ゚)☞