Aktywne Wpisy
wilkCaly +65
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
kimunyest95 +22
W środowisku blackpillowym panuje pewien impas, bo część czarno-pigularzy przyjmuje stanowisko że najbardziej pożądane przez kobiety są wartości nieodbiegające zbytnio od średniej(aczkolwiek delikatnie ponad) dajmy na to że średni wzrost młodego mężczyzny w Polsce oscyluje koło 180cm, mając poniżej to wiadomo nasza atrakcyjność spada ale według tego podejścia zbyt wysoki wzrost też nie jest atrakcyjny. To samo z rozmiarem penisa czy z ryjem(mając zbyt doskonały ryj według nich też nie jest za dobrze).
Inna część blackpillowców powołuje się właśnie na "fisherian runaway" i twierdzi że w wymaganiach kobiet nie ma limitu i im więcej tym lepiej. Parę gatunków pożegnało się już z tym światem poprzez rosnącą presję na określone parametry samców przez samice, cechy te nie miały racjonalnego wytłumaczenia, ale przecież dobór nie musi być racjonalny z naszego punktu widzenia a ewolucja ma wiele ślepych uliczek więc dlaczego w przypadku ludzi miałoby to wyglądać inaczej?
Która droga jest wam bliższa?
#blackpill #redpill