Aktywne Wpisy
tr488u3984fkmv +660
Sebastix +118
Czy istnieje brzydszy budynek niż muzeum sztuki nowoczesnej w #warszawie? to jest z wygladu dosłownie chamski deweloperski ulep jebnięty w okolicy wysokiej zabudowy i innych ciekawych architektonicznie budynkow xd i to takie g---o z wyglądu że mam wrażenie że jak to skończą to będą wisiały na tym plakaty "sprzedam 50m2" albo "2 pokoje na wynajem" i jeszcze jakieś nagrody architektoniczne pewnie to dostanie xddd
Muzeum sztuki? Chyba muzeum elewacji
Muzeum sztuki? Chyba muzeum elewacji
#samochody
Natomiast taki 2016, 50k, to chyba znajdziesz focusa ~150 koni, to będzie jednak nieco lepszy? Cos w tym stylu https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/ford-focus-ford-focus-mk3fl-1-5-182km-grzana-szyba-fotele-salon-pl-1-wlasciciel-ID6Gd2rF.html
- Dupowóz, proponuję np. Avensis z okolic 2008 za 20k
- Fun - to co pisał @kimunyest95 - tego nie pożałujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wiem jak z awaryjnością i serwisem, sam jeszcze nie mam bo mam 250 kunia innej rozrywki, na którą wydałem 30k, ale kiedyś będę miał
A wołam was, byłem bliski kupna tego chryslera w gazie ale wybór ostatecznie padł na mazdę 3 w automacie benzyniak 2014. W sumie to jak zaczęliście o tym dieslu gadać że mnie wykończy to się przestraszyłem przepotężnie że dwumasa i wtryski i inne rzeczy. Dziękuje serdecznie.