Aktywne Wpisy

Szemiques +2
Mam dylemat, trochę czuję jakby rodzina i znajomi wręcz forsowali mnie do kupienia mieszkania w #bk2% I jak mam możliwości skorzystać a nie skorzystam teraz w lipcu na start to już po ptakach, bo po wyborach na pewno zdejmą program XD. A ja mam wrażenie jakby rynek już teraz doliczył sobie do ceny profit za bk2% i wbrew wszystkim, mam coraz bardziej spadkowy vibe i obstawiam początki korekty pod koniec bieżącego
Co robić?
- Czekać, na koniec roku ceny trochę zejdą w dół 27.4% (20)
- Do końca roku , ceny nie zmienią się 19.2% (14)
- Rezerwować teraz, za 2 tyg nie będzie mieszkań 53.4% (39)

Van-der-Ledre +47
Śmierć...
-ojca, tragicznie w wypadku, miałem 12 lat,
-matki, choroba śmiertelna długowtwała, miałem 18 lat
-brata, samobójstwo, miałem 17 lat
-babci, samobójstwo, miałem 17 lat
-dziadka, zawał podczas rodzinnej kłótni, miałem 15 lat
-kuzynki, morderstwo, miałem 19 lat
-2 następne osoby umierające, choroby nowotworowe, mam 22 lata
Over.
#przegryw
-ojca, tragicznie w wypadku, miałem 12 lat,
-matki, choroba śmiertelna długowtwała, miałem 18 lat
-brata, samobójstwo, miałem 17 lat
-babci, samobójstwo, miałem 17 lat
-dziadka, zawał podczas rodzinnej kłótni, miałem 15 lat
-kuzynki, morderstwo, miałem 19 lat
-2 następne osoby umierające, choroby nowotworowe, mam 22 lata
Over.
#przegryw

Windows Phone niższy niż 8 sprawia problemy - PRZECIEŻ MASZ NIEAKTUALNY SYSTEM, TO CO SIĘ DZIWISZ :/
#bojowkawindowsphone
I w WP7.X płynność jest zabójcza. W Androidach nie.
BTW: Starsze wersje Androida nie sprawiają problemów? Tak tylko z ciekawości pytam. Bo jeśli tak, to nie dość że tną, to jeszcze sprawiają problemy. WP nie tnie.
@gwynebleid: chyba nie zrozumiales
@Windmark: nie.
@Czipsu: Argumenty użytkowników WP to "windows jest szybki i stabilny" - puste frazy, zupełnie jak w polityce. WP to przeciętny system, nie ma w nim niczego szczególnego.
A Microsoft już wam pozwolił łączyć się z sieciami akademickimi po wifi? Czy nadal musicie emulować androida w tym celu? :D
@Windmark: (#) Nie, nie musiałem szukać takiej aplikacji, bo mam to w standardzie. Zaskoczenie? Nie wiem, jak jest z sieciami akademickimi, bo z tego nie korzystam.
@Czipsu: to ja odpowiem. Nie, nie możesz się łączyć z sieciami akademickimi na terenie całego kraju, bo Windows Phone nie obsługuje certyfikatów.
Ale kogo takie pierdoły obchodzą, skoro Microsoft w najnowszym WP daje możliwość zmiany tapety :D
@Czipsu: piszanie czy moze zmienic tapete pokazuje calkowity brak jakiejkolwiek wiedzy o wp i pomyslunku ze niby gdzie ta tapeta miala by byc pod kafelkami i po co. To juz nawet nie jest zabawne ale po prostu smieszne i beka z pajaca @Windmark
Przecież ciągle jest tutaj napór na najnowsze wersje :D Bo to chyba o to powinno chodzić, prawda?
@krisip: wtedy był 4.1.2 ;)
1. przycinał się
2. Potrafił się zresetować bez powodu nawet podczas rozmowy
3. Niespójny wygląd aplikacji
4. Dużo śmieci w markecie co denerwowało w poszukiwaniu oficjalnej aplikacji gdy nie wiedziałem kto jest producentem.
5. Co chwile trzeba było coś grzebać w systemie bo coś nie działało
6. Smieszne było to że mój znajomy wtedy miał lumie 610 z 256Mb ramu i działa szybciej niż mój SGS3
@gwynebleid: ale ty chyba serio nie rozumiesz o co chodzi :D
Zresztą na wszystkich Samsungach/ HTC/ Sony nawet jak wgrasz wersje nightly (czyli praktycznie puste, goły android) to i tak to tnie.
Tak, Android ma ultrawiększe możliwości niż WP i z tym nie ma żadnej dyskusji. Nie jest jednak ultrapłynny ani ultrastabilny.
Kompletnie nie wiesz o czym mówisz :f
Polecam pogooglować co to znaczy w oprogramowaniu :D
@WielkaPolska: niestety WP jest chyba tylko na Nokiach, tak? Umowa z jednym producentem i bardzo restrykcyjne
Chodziło mi o naked, nie o nightly.
@bartoneczek: Nie, na nokiach, htc, samsungach, LG, huawei i teraz dojdzie jeszcze z 5 producentów