Aktywne Wpisy
m__b +308
Wykopowicze,
jak z pewnoscia zauwazyliscie, od godziny 11:29 korzystanie z serwisu Wykop.pl nie bylo mozliwe.
Dzialania majace na celu przywrocenie dzialania serwisu podjelismy niezwlocznie po pojawieniu sie awarii. Juz w pierwszych minutach udalo nam sie potwierdzic, ze problem wystapil z uwagi na bledne dzialanie pracownikow naszego dostawcy serwerow.
Pomimo natychmiastowego zgloszenia problemu u dostawcy, na naprawe bledu czekalismy az do tego momentu. Serwis zostal przywrocony, obecnie trwaja prace porzadkowe. Zespol techniczny analizuje
jak z pewnoscia zauwazyliscie, od godziny 11:29 korzystanie z serwisu Wykop.pl nie bylo mozliwe.
Dzialania majace na celu przywrocenie dzialania serwisu podjelismy niezwlocznie po pojawieniu sie awarii. Juz w pierwszych minutach udalo nam sie potwierdzic, ze problem wystapil z uwagi na bledne dzialanie pracownikow naszego dostawcy serwerow.
Pomimo natychmiastowego zgloszenia problemu u dostawcy, na naprawe bledu czekalismy az do tego momentu. Serwis zostal przywrocony, obecnie trwaja prace porzadkowe. Zespol techniczny analizuje

AlienFromWenus +29
Zastanawia mnie, czemu niebiescy są tacy... pospolici i nijacy, nie wyróżniają się wśród innych niebieskich praktycznie niczym. Fajne przygody, zajęcia, ruch, zabawa? Eee po co, na co to komu? Ale za to na apkach randkowych wypisują, czego by w łóżku nie zrobili (po pięciu minutach pisania xD). Zero oryginalności, każdy z nich myśli że jak zaproponuje lasce seks to ona rzuci się na niego i polecą w ONS. A po setkach takich
Moja sytuacja jest też o tyle dziwną że mam UoP do końca lipca, potem przedłużą mi na nieokreślony, ale wiadomo kto nie złoży wniosku 1 lipca ten jest przegranym. Mógłbym nawet iść do szefostwa żeby już teraz przygotowali mi umowę, ale też mam opory że jeśli wyrwę się z tą umową to spadnie mi zdolność negocjacyjna i zamiast 1000-1500 podwyżki mógłbym ugrać conajwyżej 300-500zl.
Jeśli bym kupował to jakieś małe mieszkanie ok. 40m2 w Krakowie, ale tak żeby zmieścić się w 550/600k(150k wkład+reszta kredyt) ze wszystkiem.
Myślicie że jak nie kupię w lipcu to się sfrajerzę bo potem będzie jeszcze gorzej? Czy raczej jak dzisiaj kupię to się sfrajerzę bo za pół roku te same mieszkania spadną o 50-100k.
#nieruchomosci
Co robić?
Może te po babciach w blokach z lat 70 czeka korekta, bo są nieco przeszacowane (ale o 100k to na pewno nie).
Jak chodzi o sensowne mieszkanie w nowym budownictwie blisko komunikacji miejskiej to zapomnij. Pod koniec roku za 600k to będziesz kupował okazyjnie. Teraz 550-600 jeszcze jest realne.
Ale skoro w to wierzysz to spoko
@CePeK: Też tak na początku myślałem, ale potem uświadomiłem sobie jak duży jest szum medialny w okół tego programu.
Pewnie będzie nawet x2 więcej chętnych w pierwszym rzucie, ale czy ta popularność z rok/dwa się utrzyma. Śmiem wątpić
@Antiax: to po stokroc @Szemiques - sam kredyt, wbrew temu co wielu ludzi mysli, ani nie obliguje cie do mieszkania w tym miejscu, ani nie zakazuje sprzedazy, nie stanowi to wiekszego problemu nawet jakbys sprzedawal.
Nie ma szans na kupno 40m w dobrej lokalizacji w takiej cenie, takie mieszkania są już kupione na etapie dziury w ziemi.
Poprzeglądaj mieszkania, pooglądaj strony deweloperów, może coś wpadnie w oko :)