Aktywne Wpisy

Zoyav +56
może i jestem #atencyjnyrozowypasek, ale gdzieś muszę się wyżalić, a gdzie jak nie na wykopie?
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla

dwa__fartuchy +83
Kiedy od początku miesiąca musisz powtarzać matkom, że wypisanie strepsilsu na recepcie nie sprawi, że dziecko dostanie go za darmo, to pozostaje jedynie się uśmiechnąć (。◕‿‿◕。)
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska

-ojca, tragicznie w wypadku, miałem 12 lat,
-matki, choroba śmiertelna długowtwała, miałem 18 lat
-brata, samobójstwo, miałem 17 lat
-babci, samobójstwo, miałem 17 lat
-dziadka, zawał podczas rodzinnej kłótni, miałem 15 lat
-kuzynki, morderstwo, miałem 19 lat
-2 następne osoby umierające, choroby nowotworowe, mam 22 lata
Over.
#przegryw
Oczywiście wyrazy współczucia
Zawsze mnie poruszało, jak dzieci szybko traciły rodziców. W podstawówce zapamiętałem tylko przypadek kolegi rok niżej, który jak miał 7 lat zmarł mu tata na zawał,
Nie dałem, jestem psychicznym wrakiem.
@Odki: a życie przynosi mu same nagrody
a dziewczyna mnie zostawiła bo miałem depresję i nie chciałem pojechać na wycieczkę którą zaplanowała rok wcześniej
także tego... p0lko to k00rwy
pomijając całą otaczającą mnie patole w dziecinstwie, to prababcia do której jeździłem na wakacje czy ferie zimowe zmarła jak miałem 13, rok później dziadek, rok później ojciec, kilka miesięcy później ojczym, w miedzyczasie babcia zerwała ze mną kontakt więc też jakby umarła i niedawno matka
Chłop został praktycznie sam prócz jakiejś dalszej rodziny, z którą praktycznie nie mam kontaktu
ciekawe co mnie
a i tak ci przyjdzie norman i powie że każdy jest kowalem własnego losu.