Co myślicie o kawiaq grozi mu do 8 lat a przypominam, że za zakatowanie osoby gołymi rękami grozi 7 (kibole z tego często korzystają). Nie bronie go ale młodemu idiocie przybił bym pół roku max czyli tyle ile siedzi w areszcie. #famemma
@Tunhan: Jak dla mnie mógłby dostać nawet dożywocie, mela na cwela. Typ biegał z gazem, prowokował, kto wie co ten idiota zrobiłby w przyszłości dla wyświetleń.
@Tunhan: Zamienić go miejscami z B---ą który odsiaduje wyrok w Mołdawskim więzieniu. Młody jest to sobie pozwiedza trochę świata (i jego pozwiedzają), a B---a sobie odpocznie i doceni Polski wymiar sprawiedliwości.
@Tunhan: Play stupid games, win stupid prices. Powinni zrobić proces pokazowy I przybić mu kilka lat bezwzględnego więzienia. Odstraszyłoby to potencjalnych naśladowców.
@Tunhan: Typowe państwo. Silni przeciw słabym, słabi przeciw silnym. P-------a Boxdela? Wyrąbane. patostreamy gdzie najgorsze co się działo to wspólne dobrowolne chlanie wódy i jakaś bójka? Areszt.
@garncarz-fryzjer: nie no ja tez uważam ze powinien dostać kare więzienia, jednak grozi mu do 8 lat. Pięknie pokazałeś to o co mi chodziło czyli te niesprawiedliwości społeczne.
@guavatape: a to nie jest tak ze jak poł roku siedzisz w areszcie to dostaniesz minimum 6 miesięcy? bo areszt wlicza się na poczet kary? To jak może się skończyć na zawiasach? Nie jestem prawnikiem i nie wiem jak to funkcjonuje dlatego pytam
@Tunhan: Gdyby dostał karę w zawiasach to państwo mu musi wypłacić odszkodowanie za czas spędzony w areszcie. Na bank dowalą mu minimum tyle ile areszt.
@garncarz-fryzjer: Tak tez gdzieś słyszałem, dlatego zastanawiam się jak może się skończyć na zawisach skoro Polski rząd raczej nie wypłaca takich odszkodowań?
a to nie jest tak ze jak poł roku siedzisz w areszcie to dostaniesz minimum 6 miesięcy?
@Tunhan: nie. imo areszt w przypadku kawiaq byl zasadny, bo przeca bujal sie po swiecie i jawnie deklarowal ucieczke przed kara. odszkodowanie w takim przypadku rowniez mu sie nie nalezy.
#famemma
w polsce malo znana kapela, ale we francji 80 / 90 to byl taki odpowiednik hey / kult. #muzyka #punk
@Tunhan: nie. imo areszt w przypadku kawiaq byl zasadny, bo przeca bujal sie po swiecie i jawnie deklarowal ucieczke przed kara. odszkodowanie w takim przypadku rowniez mu sie nie nalezy.
Dzięki