Wpis z mikrobloga

Takie RE WE LA CYJ NE te żarówki, a ciemno jak w dupie w tym busie xD Tak oglądam ten fragment z tym brodzikiem jak odpływ robi i albo ja go źle rozumiem albo on serio chce zrobić odpływ pod samochodem tylko do prysznica. Po komentarzach wnioskuje, że nie tylko ja go tak zrozumiałem bo nic totalnie nie mówi o trójniku żeby zlew też podłączyć tylko cały czas mówi, że z prysznica bezpośrednio pod samochód. No chyba, że o-----e numer i zrobi dwa otwory jeden z brodzika drugi ze zlewu i trójnik jebnie pod autem xD

#yanek #korsir #odyn
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kamilek2323: ten specjalny pan janek mówił na lajcie, że zbiornik na brudna wodę z prysznica będzie pod autem, a zbiornik na syf ze zlewu (wodę na rewelacyjną zupę w przyszłości) będzie w szafce
  • Odpowiedz
@Halinek on chyba w ogóle nie planuję robić zbiornika na szarą wodę, bo zawsze wymijająco o nim mówi. Wymyśla, że będzie używał do mycia środków biodegradowalnych, żeby lać wszystko bezpośrednio na ziemię pod busa
  • Odpowiedz
@Halinek: tym bardziej że jego potencjalny zbiornik to kosztuje kilkadziesiat zl i jest to zwykly zbiornik plastikowy ktory ma byc pod autem wiec wystarczy jeden kamyk i po zbiorniku takze rowniez obstawiam ze nie bedzie zbiornika i nie pokaze nic na filmie. On ma miec tylko zbiornik na czystą wodę w szafce wraz z butlą gazową więc tam inny zbiornik nie wejdzie
  • Odpowiedz
@lukies2221 dodajmy jeden bardzo istotny parametr: DMC. Wożenie że sobą kilkudziesięciu kilogramów zbędnej wody to proszenie się o kłopoty. A tak, bez problemu z szukaniem miejsca zrzutu, dwójka do wiaderka i na co komu szczelna kanaliza w busie? Łyso Wam vanliferzy amatorzy?
  • Odpowiedz