Aktywne Wpisy
BuahahaXD +1
magnetotonieja +15
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Tak sobie myślę jak zestarzeją się obecne wnętrza z drewnopodobnymi kafelkami, szarym gresem, czy złotą lub czarną armaturą. Tak samo minimalistyczne kuchnie z matowymi niebieskimi, białymi, oliwkowymi frontami i biała cegiełką z czarnymi lub drewnianymi dodatkami. U mnie wszystkie remonty wynikały raczej z tego, że po 10 latach źle już wyglądały mimo, że nie były wyeksplatowane. Chyba wszyscy pamiętamy kolorowe łazienki z lat 2000, ale tego raczej nic nie przebije. Wiem, że trendów nie można przewidzieć ale jakbyście obecnie wykonali łazienkę oraz kuchnie aby były ponadczasowe i wizualnie nie zestarzały się szybko? Subiektywnie strzelam, że najprędzej wyjdzie z mody czarna oraz złota armatura oraz imitacja drewna, a wy jak myslicie?
ps sorry za brak polskich znakow, mialem maly wypadek.
Tak np. wygląda łazienka świeżo po remoncie.
Płytki drewno podobne z białymi płytkami będą bardzo długo ładne i ponad czasowe bo połączenie same w sobie daje dwa kolory które można spotkać praktycznie wszędzie może się już trochę opatrzyły ale wejdziesz do łazienki która jest tak zrobiona i za 10lat