Wpis z mikrobloga

Ale się fajnolewacy odpalili, bo to POLAK spowodował wypadek.

Czy kiedykolwiek, którykolwiek prawak stwierdził, że Polacy nie popełniają przestępstw i nigdy nie są winni wypadkom?

Często podkreślana jest rasa lub narodowość sprawców z zagranicy, ponieważ te osoby popełniają ich statystycznie więcej i przyjmowanie tych ludzi do Polski zwiększa współczynnik przestępstw, czemu prawa strona się sprzeciwia.

To naprawdę nie jest trudny do zrozumienia argument, ale z jakiegoś powodu fajnolewactwo za każdym razem robi #!$%@?ę z logiki i tworzy najróżniejsze chochoły.

#szczecin #bekazlewactwa #bekazpodludzi
suweren_sudoku - Ale się fajnolewacy odpalili, bo to POLAK spowodował wypadek. 

Czy ...

źródło: 1658003309771

Pobierz
  • 24
Czy kiedykolwiek, którykolwiek prawak stwierdził, że Polacy nie popełniają przestępstw i nigdy nie są winni wypadkom?

@suweren_sudoku: Tak linijke nizej doslownie

Często podkreślana jest rasa lub narodowość sprawców z zagranicy, ponieważ te osoby popełniają ich statystycznie więcej i przyjmowanie tych ludzi do Polski zwiększa współczynnik przestępstw, czemu prawa strona się sprzeciwia.

@suweren_sudoku: To pokaz te statystyki
ponieważ te osoby popełniają ich statystycznie więcej

@suweren_sudoku: Czyli jeśli jeden z czterech obywateli kraju X będzie prowadziła prowadziła auto będąc #!$%@? to to będzie najważniejszy news w kraju bo 25% popełnia przestępstwa xD Podlinkuj jakieś statystyki, bo to że media #!$%@?ą temat ma się nijak do rzeczywistości. Przestępczość nadal mamy na dość wysokim poziomie
przyjmowanie tych ludzi do Polski zwiększa współczynnik przestępstw, czemu prawa strona się sprzeciwia.

@suweren_sudoku: Akurat przyjmowanie Ukraińców zmniejsza współczynnik przestępstw na 100k mieszkańców nieuku. Temu nieuctwu prawej strony sprzeciwiają się wszyscy z mózgiem (bo lewą stroną się nie nazwę)
Przestępczość nadal mamy na dość wysokim poziomie

@maad: akurat jesteśmy w czołówce jeśli chodzi o bezpieczeństwo i niską ilość popełnianych przestępstw xD
@suweren_sudoku: ze statystyk policji. Ukraińcy w Polsce popełniają mniej przestępstw na 100k Ukraińców niż Polacy na 100k Polaków. Ergo przyjmując 100k Ukraińców średnia ilość przestępstw się zmniejsza.
@JohnFairPlay tylko, że to jest w odpowiedzi na sranie się prawackich troglodytow, przy każdej okazji, że sprawca pewnie Ukrainiec. Za każdym razem jak jakiś dziennikarz nie poda narodowości to zlatuja się debile jak sommer i sraja się, że pewnie Ukrainiec (przy gwałcie choćby tak było). To Teraz jak podają narodowość sprawców to nagle o #!$%@? dlaczego piszą, że polak. Czy te wszystkje skrajne prawackie debile są po prostu głupie, czy specjalnie szczują?
@suweren_sudoku nie chce mi się ruskiej sabace nic udowadniać. To ty stawiasz tezę, że Ukraińcy popełniają więcej przestępstw niż Polacy. Statystyki policji są publicznie dostępne, może na vpnie Cię przepuści
ze statystyk policji. Ukraińcy w Polsce popełniają mniej przestępstw na 100k Ukraińców niż Polacy na 100k Polaków. Ergo przyjmując 100k Ukraińców średnia ilość przestępstw się zmniejsza.

@malinq: trudno się dziwić jak Ukraińców z kartą Polaka albo polskim obywatelstwem od roku czy dwóch klasyfikują jako Polaków identycznie jak na zachodzie xD
szkoda, że kopiujemy zachód w samych najgorszych rzeczach, a nic dobrego stamtąd nie wynosimy.
@malinq: Pytam, bo wiem, że policja nie udostępnia takich statystyk z podziałem na narodowość. Poza tym to jest bardziej skomplikowany argument, mając na uwadzę, że większość imigrantów ostatnimi czasy to kobiety i dzieci.

Ale intelektu po tobie bym się nie spodziewał, skoro mnie nazywasz nieukiem jakoby brak znajomości statystyk przestępstw Ukraińców była wyznacznikiem nieuctwa, a wyjście z założeniem, iż liczba ich przestępstw jest proporcjonalnie wyższa oznacza, że jestem ruskiem xD
@malinq: Nie bezpodstawne.

W każdym przypadku jaki znam to imigranci są odpowiedzialni za większą proporcje przestępstw niż w ich ojczystych krajach. Tyczy się to też Polaków za granicami, którzy popełniają stosunkowo więcej przestępstw niż w Polsce.
A Ukraina ma o wiele większy stosunek przestępstw w stosunku do Polski.

Poland crime rate & statistics for 2021 was 0.71, a 2.95% increase from 2020.

Ukraine crime rate & statistics for 2021 was 3.84,
Naprawdę uważasz, że twoje założenie jest bardziej rozsądne?

@suweren_sudoku: nie obchodzi mnie dyskusja o założeniach z nieukiem robiącym laskę Putinowi xD

Mamy się teraz spierać, jakie osoby trafiły do naszego kraju? I, że uchodźcy wojenni w postaci kobiet i dzieci mogą nie dokonywać takiej ilości przestępstw co faceci emigrujący za kasą? Po co ja mam z Tobą dyskutować jak Ty swoje wiesz, a do statystyk nawet nie zajrzysz xD

Problemem Ukraińców