Aktywne Wpisy

paramite +68
#mecz
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić
Purson666 +1
#zalesie #zwiazki #rozowepaski #anonimowemirkowyznania #alkoholizm
Znów rozstałem się z dziewczyną, która kocham. Chodzi o to, że ma nadwagę. Na oko waży jakies 90kg może wiecej przy 175cm. Jest ogólnie bardzo ladna, ale te dodatkowe kilogramy mnie niestety odpychają. Sam jestem umiesnionym facetem z szeciopakiem i 44cm w bicepsie. Kiedy ją 3 lata temu poznawałem od początku mi powiedziała, ze nie jest zadowolona
Znów rozstałem się z dziewczyną, która kocham. Chodzi o to, że ma nadwagę. Na oko waży jakies 90kg może wiecej przy 175cm. Jest ogólnie bardzo ladna, ale te dodatkowe kilogramy mnie niestety odpychają. Sam jestem umiesnionym facetem z szeciopakiem i 44cm w bicepsie. Kiedy ją 3 lata temu poznawałem od początku mi powiedziała, ze nie jest zadowolona

- nowy kraj, pierwsze wrażenia tytuł - NIE TAK WYOBRAŻAŁEM SOBIE TE PODRÓŻ
- kolejny odcinek z nowego kraju zazwyczaj jakiś lokals oprawadzający po nieturystycznym miejscu - ZNALAZŁEM PRAWDZIWĄ PEREŁKĘ W TYM KRAJU
- spotkanie polaka albo pary z polski - SPOTKAŁEM POLAKA
- następny film z tytułem w stylu SPRÓBOWAŁEM czegoś albo MÓJ PIERWSZY RAZ z czymś
- kolejny film opowiadający o wycieczce gdzieś z ludzmi. Scena w filmie trwająca 20 sekund a tytuł filmu odnoszący się właśnie do tej sceny tak jak z Australią gdzie było ZABRAŁY MI APARAT XD
- ostatni film z kraju KONIEC PODRÓŻY albo NOWY KIERUNEK
#youtube #cash #cashvlog #vlogcasha
To jest zwykłe cfaniactwo
@TomgTp: dokładnie, to jest mafia cfaniakow, o suby, dzwoneczki, komentarze,lajki,wpłaty na patronite to żebraja na każdym filmie ale o agencji ATOMY PR to nie chcą wspomnieć bo wiedzą że wtedy w oczach wielu upodobnia się do TV i kasa od frajerów spadnie....
Wyglada to tak, jakbyście czuli zwykłą zazdrość