Aktywne Wpisy
koala667 +201
demakijaz +5
Denerwuje mnie już randkowanie moje w ostatnim roku.
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
Niby Radom ostatni i ma 8 pkt starty do Suwałk ale (!) to białe niedźwiadki z północy mają najtrudniejszy kalendarz z zespołów zajmujące dolną cześć tabeli.
Terminarz Czarnych: Azs, Częstochowa, Resovia, GKS, Skra, Lwów, Cuprum.
Terminarz Ślepska: Projekt, Skra, Zawiercie, JW, Zaksa, Nysa, Azs.
Cuprum też jest zagrożony ale oni mają ciut łatwiejszy terminarz niż Suwałki.
Walka o utrzymanie robi sie coraz ciekawsza.
#siatkowka
Jeśli istnieje jakakolwiek sprawiedliwość na tym świecie, to Radom musi spaść. Nie mówię, Lubin, Lwów czy inne Katowice też są tragiczne, ale moim zdaniem Radom jest najgorszy z tycz zespołów. Chociaż akurat Meljanac bardzo mi się podoba. Ale tylko pod względem rozrywkowym oczywiście.
rozegranie Sancheza < dziura w bloku
a w poprzednim sezonie było:
rozegranie Sancheza > dziura w bloku
Argentyńczyk gra co najwyżej dobrze. Do tego trzeba doliczyć niewypały transferowe Gallego i Sterna. Suwałki mają farta, że im się trafił tak fatalny okres gdy z ligi spada tylko jeden zespół.
w tym aspekcie najgorzej wychodzi Lubin lub Katowice
@soklop: Najgorzej wychodzi Lwów, później Lubin i Katowice. Co do GKS to mam nadzieje że jak im wybudują ten kompleks GKS stadion + hala to kibice z Katowic przyjdą na mecze. Tylko czy GKSaa będzie jeszcze w +L?? ¯\(ツ)/¯