✨️ Obserwuj #mirkoanonim #praca #wroclaw Hej, chce spróbować uaktywnić zawodowo mojego ojca, który jest na emeryturze, zastanawiam się czy to w ogóle możliwe. Ojciec jest już dość wiekowy, aktualnie ma problem z poruszaniem się na dalsze dystanse. Wcześniej pracował na ochronie, ale teraz miałby problem aby przejść cały obchód, który tam miał. Zastanawiam się, czy są miejsca gdzie mógłby dokonać obchod, np na takich pojazdach jak mają emeryci w Stanach. Ewentualnie praca, która polegałaby np na siedzenie przed kamerami monitoringu, bez obchodów. Czy ktoś z was ma doświadczenie w takich tematach? Ewentualnie nie wiem czy funkcjonuje wciąż jakiekolwiek chałupnictwo nawet jak skręcanie długopisów (nawet 1000zl miesięcznie zrobiłoby duża różnicę). Mam wrażenie że sytuacja jest trochę bez wyjścia ale pomyślałem że tu zasięgnę rady. Pozdrawiam mirki
#praca #wroclaw
Hej, chce spróbować uaktywnić zawodowo mojego ojca, który jest na emeryturze, zastanawiam się czy to w ogóle możliwe. Ojciec jest już dość wiekowy, aktualnie ma problem z poruszaniem się na dalsze dystanse. Wcześniej pracował na ochronie, ale teraz miałby problem aby przejść cały obchód, który tam miał. Zastanawiam się, czy są miejsca gdzie mógłby dokonać obchod, np na takich pojazdach jak mają emeryci w Stanach. Ewentualnie praca, która polegałaby np na siedzenie przed kamerami monitoringu, bez obchodów. Czy ktoś z was ma doświadczenie w takich tematach? Ewentualnie nie wiem czy funkcjonuje wciąż jakiekolwiek chałupnictwo nawet jak skręcanie długopisów (nawet 1000zl miesięcznie zrobiłoby duża różnicę). Mam wrażenie że sytuacja jest trochę bez wyjścia ale pomyślałem że tu zasięgnę rady. Pozdrawiam mirki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: nie - pozdrawiam