Aktywne Wpisy
Mantusabra +4
dajcie pomysł na rysunek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio będąc po podwyżkę usłyszałem, że wynagrodzenie minimalne nie ma żadnego wpływu na to by dokonać rewaloryzacji mojej pensji wraz ze wzrostem płacy minimalnej. Jakie jest Wasze zdanie ?
#januszex #pracbaza #januszebiznesu
#januszex #pracbaza #januszebiznesu
Czy według Was pracodawca powinien rewaloryzować pensję wraz ze wzrostem płacy minimalnej?
- Tak 62.4% (53)
- Nie 30.6% (26)
- Nie wiem 7.1% (6)
Ten zasilacz używam od kiedy kupiłem laptopa. To oryginał.
Pod Windows przestał ładować. Jak się bateria wyczerpała i zostawiłem tak podłączonego laptopa to po 20 minutach system się odpalił i pokazuje 44%. Jednak pod Windows dalej nie ładuje, a pojawił się komunikat który widzicie.
Czy można założyć że zasilacz wyzionął, czy to jeszcze nic pewnego ? Koledzy wcześniej sugerowali uszkodzony DC IN lub układ ładowania.
Laptop dopiero co wrócił z serwisu z innym problemem. Czekałem 3 tygodnie na część. Zastanawiam się czy ryzykować i zamawiać zasilacz.
@buddookan wymień zasilacz, tylko kup oryginał nawet używany a nie gównian zamiennik (wszystkie są gówniane) Można by jeszcze sam kabel od zasilacza wymienić, ale potrzeba cudotwórcy co potrafi bez większych śladów te zgrzewane obudowy otwierać. No i jeszcze problem samego kabla, to co jest do kupienia to