Aktywne Wpisy
piotrow +133
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wady:
- zapięcię nie jest w stanie zlączyć tylnego koła wraz z ramą, jedyna opcja to zapięcie samego koła, więc istnieje ryzyko odkręcenia tylnego koła i kradzieży całego roweru
- system blokowania na kod, teoretycznie wyglada dobrze, natomiast nie zdaje egzaminu w praktyce, przy nieumiejętnym zapięciu roweru wieczorem z mechanizmem przy ziemi mozemy miec spory problem z odblokowaniem jesli zapięcie bedzie zaklinowane i bedzie ciezko je przekrecic
Zalety:
- zapięcie ma małe rozmiary i mało waży
- bezpieczne przy krotszym pozostawieniu roweru
- brak potrzeby noszenia dodatkowych kluczyków do blokowania i odblokowywania
Podsumowanie: Po roku użytkowania prawdopodobnie przy ponownym kupnie wybrałbym cos innego, zapięcie roweru bywa trudne przez małą ilosc miejsca do manipulacji produktem - w przypadku próby zapięcia ramy plus koła. Dodatkowym minusem jest fakt, ze dla osob np. z gorszym wzrokiem może być problem z ustawieniem kodu w godzinach wieczornych.
#rower
Plus taki że nawet do latarni się przypnę bez problemu