Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +44
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
Ja nie znam się na niczym. Co ja mam w ogóle wygooglować, żeby znaleźć kogoś kto to naprawi? #hydraulika ? Czy ktoś inny jest do tego potrzebny jeśli to nie rura?
Nwm jakie tu tagi mają sens #mieszkanie #remontujzwykopem dodam #katowice to może ktoś kogoś poleci.
Jak klikam w obrazek to wyświetla go obróconego o 180 stopni.( ͡° ʖ̯ ͡°) Te kafelki to ściana czy podłoga?
Edit chociaż napisałeś, że lejąc w odpływ nie cieknie to można to drugie wykluczyć
@zbyl2 Silikon do wycięcia i położyć nowy. Każdy majster ci to zrobi lepiej lub gorzej