Wpis z mikrobloga

Ja prawik 25 lat, poznałem w necie samotną matkę 27 lat (córka lat 9). Pisaliśmy chwilę i zaproponowała mi układ FWB. Z wyglądu taka szara myszka 5/10. Podobno miała tylko jednego partnera seksualnego, z ojcem dziecka byli razem 10 lat, ale rozstali się, bo on ją zdradził. Umówiliśmy się na s--s za kilka dni, ona przyjeżdża do mojego miasta (i tak miała tu przyjechać, więc nie specjalnie do mnie) i opłaca hotel.
Mr3nKi - >Ja prawik 25 lat, poznałem w necie samotną matkę 27 lat (córka lat 9). Pisa...

źródło: itsatrap-2

Pobierz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 6
Anonim (nie OP): Chłopie, daruj sobie. Znajdziesz jeszcze dziewuszkę, z którą sobie ułożysz życie. A nie jakieś fwb z samotną matką 9letniej dziewczynki. Nie pakuj się w to. Trzymaj swój wianuszek dla innej panny, na pewno zrozumie. I pracuj nad sobą, żeby Ci następna kobita, taka sama jak ta, nie zawróciła w głowie.
Pzdr

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @dzbanzyciowy: No właśnie z mojej strony to nie b8, jeżeli ktoś kogoś bejtuje to ona mnie. Inna sprawa, że im dłużej z nią piszę, tym bardziej podejrzewam, że ona jest lekko upośledzona. No i zaczęła się też coś wykręcać, że zrobiła badania na STD, ale wyniki będą dopiero po naszym spotkaniu. A to mi coś mocno śmierdzi.

• Odpowiedz
Powiedziała, że ma spiralę i chce żebym ją wziął we wszystkie trzy dziury bez gumy

Samotna matka

Z wyglądu taka szara myszka 5/10

Jest opcja na trójkąt

Im dłużej z nią piszę, tym bardziej podejrzewam, że ona jest lekko upośledzona

Zaczęła się też coś wykręcać, że zrobiła badania na STD, ale wyniki będą dopiero po naszym spotkaniu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Te badania to moim zdaniem można sobie o kant d rozbić - bo gdyby były coś warte to trzeba by było zaraz po och zrobieniu trzymać taką kobietę pod 24/7 monitoringiem... ;)
  • Odpowiedz