Aktywne Wpisy
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja (36 lat) i moja żona (32 lata) oboje pracujemy i mieszkamy w dwupiętrowym domu z synem (6 lat). Od dawna żona narzekała, że nie ma na nic czasu i jest cały czas zmęczona. Przez to też w łóżku było niezbyt ciekawie, seks raz na miesiąc. Zaproponowałem, żeby dokwaterować moją mamę i ona by się zajmowała Pawłem. Jakoś udało mi się ją przekonać. Żyjemy tak od 3 miesięcy mniej
Ja (36 lat) i moja żona (32 lata) oboje pracujemy i mieszkamy w dwupiętrowym domu z synem (6 lat). Od dawna żona narzekała, że nie ma na nic czasu i jest cały czas zmęczona. Przez to też w łóżku było niezbyt ciekawie, seks raz na miesiąc. Zaproponowałem, żeby dokwaterować moją mamę i ona by się zajmowała Pawłem. Jakoś udało mi się ją przekonać. Żyjemy tak od 3 miesięcy mniej
marta-t_e +67
Ok, ustawiać się piwniczaki w kolejce. Jakby co okno można zasłonić kartonem soku co by w oczy to słońce walące od północnej strony nie oślepiało
#nieruchomosci #krakow #mieszkanie
#nieruchomosci #krakow #mieszkanie
Stop dostawom dla naczelnej 60, to jacka mieszkanie a nie jego
Oby susza złapała taka że będzie znowu błaganie o wódke i spirytus bo zdycha #danielmagical #patostreamy