Aktywne Wpisy
ZanZani +70
Pracuję trochę z Chatem GPT i różnica względem poprzedniego roku jest naprawdę wyraźna i duża. Niesamowite, ile jeszcze rok temu robił głupot, tekstu wymaganego solidnej korekty, a do tego mocno skrótowego. Teraz potrafi się j------c tak rozpisać, że aż trzeba go stopować. A do tego robi świetnie jakościowo tekst, który wystarczy trochę poprawić pod własne widzimisię. To samo z pomysłami i wszelkimi zapytaniami technicznymi. Nawet na końcu podsumowanie ładne napisze. Zauważyliście duży
Davn +307
#nieruchomosci
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto
Ktoś miał moze do czynienia z butami #spd Shimano RX8/RX801 pod #gravel? Interesuje mnie jak szybko zuzywaja sie przy korzystaniu na szosie (od chodzenia).
Do tej pory jezdzilem w SPD (#mtb), a nie SPD-SL na #szosa bo czesto potrzebuje gdzies podejsc i szukam nowych butow.
Te do gravela wydaja sie zlotym srodkiem bo nadal SPD ale troche bardziej szosowe, tylko recenzje podnosza fakt ze moga sie szybko zuzywac i nie maja wymiennych kolcow ani bieznikow wiec jak sie zetrze na asfalcie to do wymiany caly but juz.
Ewentualnie cos do polecenia bez rozbicia banku? (500 - 750zł idealnie, ale troche wiecej tez przelkne).
Temat odwlekam ze wzgledu na niepewne rozmiarowki i wiem ze bede bujal sie z odsylaniem ale buty maja juz zrobione ze duzo tysiecy kilometrow i czas wrzucic je do smietnika albo sprzedac za 200zł #pdk
@kwantowykocyk: Ale czym one się miałyby różnić od MTB? W sensie co wnosi naklejka "gravel"? Jak mam Fizik Terra i polecam.
Widzialem gdzies ze Fiziki sa ogolnie dosc waskie?
@kwantowykocyk: Są też bardzo sztywne i lekkie karbonowe buty mtb.
@kwantowykocyk: Potwierdzam. Mam szeroką stopę i uważam, że mogłyby być szersze.
https://m.pinkbike.com/news/shimano-me7-shoes-review-2017.html takie od 5 lat ale to są typowo na MTB mogę polecić katuje je przeokropnie i chodzę w nich nie biorę butów na zmianę są sztywne podeszwa z carbonu zalana gumą
ME7 to juz Enduro bardziej
@krol_magnezu: Dzieki, zerknalem ale widze w recenzjach ze szybko przemakaja, sa malo sztywne i BOA jest slabe w nich. Jakis konkretny powod dla ktorego je wybrales?
Komentarz usunięty przez autora