Aktywne Wpisy
lewoprawo +168
Pamiętacie te "kapsuły do umierania" firmy Sarco, które miały być cywilizowanym sposobem na samodzielną, godną eutanazję? Kładziesz się, wciskasz guzik, kapsuła Cię usypia i w ciągu minuty umierasz z powodu niedotlenienia mózgu. Jeśli wpadniesz w panikę, to jest też guzik awaryjny.
W Szwajcarii właśnie odbyła się pierwsza eutanazja tym sposobem i... nie poszło najlepiej. Dodajmy, że szwajcarski rząd nie zgodził się na wprowadzenie do użycia tych kabin, zaś prokurator bezpośrednio ostrzegał Sarco, by
W Szwajcarii właśnie odbyła się pierwsza eutanazja tym sposobem i... nie poszło najlepiej. Dodajmy, że szwajcarski rząd nie zgodził się na wprowadzenie do użycia tych kabin, zaś prokurator bezpośrednio ostrzegał Sarco, by
Pavlo389 +26
Ehh 80 tys samego podatku do zapłaty, jak tu żyć? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gielda #gpw #kryptowaluty #chwalesie #gorzkiezale
#gielda #gpw #kryptowaluty #chwalesie #gorzkiezale
Kiedyś pracowałem z gościem 60+ który był w woju jeszcze w PRL i mówił że wojsko to była spoko sprawa bo głupi chłopak ze wsi mógł zobaczyć trochę świata i ktoś mądrzejszy pokierowałby jego życiem.
I ja właśnie byłem tym głupim chłopakiem który potrzebował obok kogoś madrzejszego
#wojsko